Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κρασί με γατόχορτο επιτρέπει στη γάτα σας να γίνει ο φίλος σας στο ποτό

Ξέρετε πως πάει. Γυρίζεις σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα ποτύρι κρασί και να κάνεις βαθιές συζητήσεις. Γεμίζεις το ποτύρι αλλά μετά θυμάσαι ότι έχεις μόνο έναν γάτο που δε μπορεί να συζητήσει μαζί σου, ούτε να πιει. Έτσι τουλάχιστον νομίζαμε μέχρι τώρα!

Κρασί με γατόχορτο! Ναι, εκείνο το είδος δυόσμου που τόσο αρέσει στις γάτες μας. Το catnip ντε! Αυτό λοιπόν παρασκευάζει η εταιρία Apollo Peak με έδρα το Κολοράντο. 2 γεύσεις MosCATo και Pinot Meow τα οποία έρχονται σε 8 γατοφανταστικά διαφορετικά μπουκάλια. Φυσικά και το κρασί είναι μη-αλκοολούχο (τι μας περάσατε, για τίποτα ανεύθυνους μήπως;) αλλά περιέχει γατόχορτο που φαντάζομαι όλοι γνωρίζουμε την επίδρασή του στις γάτες, οπότε αν είναι να τα πιείτε μαζί καλύτερα να οδηγήσετε οι ίδιοι!

Όπως λέει η ιστοσελίδα της εταιρίας: “Γιατί να πιεις μόνος; Έχουμε εργαστεί σκληρά ώστε να παράξουμε ένα μη αλκοολούχο κρασί με βάση το γατόχορτο για τους μαλλιαρούς φίλους σας της οικογένειας των αιλουροειδών! Είναι ένα απολαυστικό ποτό για γάτες όλων των ηλικιών.” Οπότε τι περιμένετε; Ώρα να το προσθέσετε στα αγαπημένα του γάτου σας!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful