Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κτηνίατρος μπαίνει σε κλουβί για να βοηθήσει σκυλί να φάει

29 Ιανουαρίου, Παρασκευή βράδυ. Κάποιος τηλεφωνεί στο Granite Hill Hospital Care (GHAC) για να δηλώσει ότι βρήκε ένα αδέσποτο pitbull σε έναν χωματόδρομο και ενώ δε μπορεί να το κρατήσει ο ίδιος, το δημοτικό καταφύγιο ζώων είναι κλειστό τέτοια ώρα.

Ο Andy Mathis, κτηνίατρος του GHAC, ζήτησε αμέσως από τον άνθρωπο να φέρει το σκυλί στην κλινική, γνωρίζοντας όμως ότι μπορεί να χρειαστεί ευθανασία βάση της κατάστασής του. Η αδέσποτη σκυλίτσα τελικά μεταφέρθηκε εκεί και όπως το είχε προβλέψει ο Andy, βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, τόσο που ο άντρας στράφηκε στα social media για να πάρει μια δεύτερη άποψη στο κατά πόσο θα έπρεπε να την βοηθήσει να ζήσει ή να την βγάλει από τον πόνο της.

Ο κόσμος ήταν κάθετος, η σκυλίτσα έπρεπε να ζήσει! Μέσω της ιστοσελίδας, τα χρήματα μαζεύτηκαν και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς τη θεραπεία της Graycie, όπως την ονόμασαν δηλαδή. Αν και είχε ήδη αρχίσει να γίνεται καλύτερα, δεν έτρωγε με άνεση κάτι που έκανε τον Andy να μπει στο κλουβί της όχι μόνο για να την ταίσει, αλλά για να πάρει και ο ίδιος το πρωινό του δίπλα της προσφέροντάς της ταυτόχρονα την αγάπη και την ανθρώπινη επαφή που δεν είχε νιώσει ποτέ.

Στο video που ακολουθεί, βλέπουμε την Graycie δειλά δειλά, μάλλον για πρώτη φορά στη ζωή της, να εμπιστεύεται έναν άνθρωπο και από εκεί που ήταν κολλημένη στην τοίχο για να μείνει όσο πιο μακριά γίνεται, τρώει από το χέρι του Andy και τελικά πηγαίνει και στο μπολ της!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful