Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κύκνος αγκαλιάζει τον διασώστη του

Οι κύκνοι είναι γνωστό ότι δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί, πόσο μάλλον προσιτοί από τους ανθρώπους. Προστατεύουν τις περιοχές τους και μπορούν να γίνουν αρκετά εκφοβιστικοί προς τους εισβολείς, για αυτό και την στιγμή που ένας πληγωμένος κύκνος αγκαλιάζει τον Richard Wiese, παρουσιαστή της εκπομπής Born to Explore, η στιγμή γίνεται τόσο συγκινητική!

Λίγα χρόνια πριν, ο Richard είχε επισκεφθεί το Abbotsbury Swannery της Αγγλίας, μία φάρμα που μένουν και αναπαράγονται κύκνοι. Στην επίσκεψή του εκεί λοιπόν, αντίκρυσε έναν τραυματισμένο κύκνο που είχε πέσει πάνω σε έναν συρμάτινο φράχτη. Ο Wiese βοήθησε να εξεταστεί ο κύκνος, κρατώντας τον ακίνητο. “Όταν τον έβαλαν πάνω μου, μπορούσα να νιώσω τον χτύπο της καρδίας του. Αντί να προσπαθήσει να φύγει, αυτός απλά τύλιξε τον μακρύ λαιμό του γύρω από τον δικό μου” λέει ο ίδιος στα νέα του ABC. “Είναι υπέροχο συναίσθημα όταν ένα τέτοιο ζώο σε εμπιστεύεται απόλυτα” συμπληρώνει!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook (Το είδαμε: thedodo και abcnews)

Εμείς εδώ στο Wonderful το βρήκαμε πολύ όμορφο και μάλλον θα το βρούνε και οι φίλοι σας έτσι, αν αποφασίσετε να το μοιραστείτε!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful