Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Λάμπες σχεδιασμένες για φυτά σε χώρους χωρίς παράθυρα

Για την σημασία των φυτών ως προς τον άνθρωπο, θεωρούμε περιττό να μιλήσουμε μιας και είναι ευρέως γνωστή. Οι συνθήκες που απαιτούνται για μεγαλώσουν είναι επίσης γνωστές, περιποίηση και άπλετο φυσικό φως. Για αυτό τον λόγο η παρακάτω ομάδα αποφάσισε να σχεδιάσει λάμπες ειδικά για χώρους χωρίς παράθυρα όπως αυτοί ξενοδοχείων και εστιατορίων!

Οι λάμπες-θερμοκήπια είναι απολύτως αυτόνομες σε θέματα άρδευσης και σωστού αερισμού. Οι LED λάμπες προσφέρουν στο φυτό φως παρόμοιο με αυτό του ήλιου που του επιτρέπει να φωτοσυνθέσει χωρίς πρόβλημα με αποτέλεσμα να μπορεί να μεγαλώσει κυριολεκτικά ανενόχλητο για χρόνια (οι LED λάμπες έχουν διάρκεια ζωής 30 χιλιάδων ωρών και σύμφωνα με την πιστή μου αριθμομηχανή αυτό μεταφράζεται σε 3,5 χρόνια περίπου). Τέλος, δε χρειάζονται καν καλώδια (ή τουλάχιστον μεγάλα καλώδια) αφού ο νέος τύπος γυαλιού που χρησιμοποιείται είναι ικανό να μεταφέρει το ηλεκτρικό ρεύμα κατά μήκος του, από την πηγή του ρεύματος μέχρι την LED! (έχει δηλωθεί σαν ευρεσιτεχνια και περιμένει έγκριση)

Εμείς από την πλευρά μας θα λέγαμε ότι αυτή η τεχνολογική καινοτομία είναι ικανή να ανοίξει έναν νέο δρόμο στα θερμοκήπια παντός τύπου!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful