Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Λιοντάρι ερωτεύεται λευκή τίγρη σε ζωολογικό κήπο

Η ζωή δεν ήταν πάντα εύκολη για το λιοντάρι εν ονόματι Cameron και για την θηλυκή τίγρη Zabu. Οι δυο τους είχαν εκτραφεί το 2000 με μόνο σκοπό να κάνουν ένα υβρίδιο. Η Zabu, Σιβηριανή τίγρης της Βεγγάλης (υβρίδιο) είχε μια γενετική ανωμαλία λόγω της εκτροφής και ο Cameron ήταν 90 κιλά κάτω από το προβλεπόμενο για την ηλικία του. Ευτυχώς, το 2004 και τα δυο τους σώθηκαν από τον ζωολογικό κήπο.

“Όταν η Zabu και ο Cameron διασώθηκαν, κατασκευάσαμε έναν μεγάλο φυσικό χώρο ώστε οι δυο τους να συνεχίσουν να είναι μαζί σα ζευγάρι” λέει το κέντρο διάσωσης Μεγάλων Γατών (link στο τέλος του άρθρου). Το πρόβλημα είναι ότι ο Cameron είχε αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα κτητικός με την Zabu σε σημείο να είναι απειλή για τους φύλακες οπότε και αποφασίστηκε να γίνει στείρωση αφού και η Zabu ήταν ήδη στείρωμένη. Αν και ο Cameron έχασε την χαίτη του, θεωρούμε πως είναι πολύ μικρό τίμημα για να μείνει με την καλύτερή του φίλη”

“Η συμπεριφορά του Cameron έχει αλλάξει πάρα πολύ προς το καλό πλέον και φαίνεται να είναι πολύ πιο άνετα στο ζεστό κλίμα της Φλόριντα χωρίς τα 7 κιλά τρίχωμα της χαίτης του, γύρω από τον λαιμό του. Έχει γίνει και πολύ πιο παιχνιδιάρης, αφού πλέον δεν ανησυχεί για οτιδήποτε άλλο συμβαίνει.” Πλέον το ζευγάρι τρέχει, παίζει και κοιμάται μαζί ευτυχισμένο!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful