Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Makeup artist δημιουργεί πανέμορφα τέρατα

Είχαμε αρκετές μέρες να γράψουμε για makeup artists οπότε και αποφασίσαμε να ψάξουμε το θέμα λίγο παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε αρκετούς καλλιτέχνες που θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε εδώ στο Wonderful αλλά αυτή η 16χρονη από την Αυστραλία μας άφησε όλους άφωνους οπότε και είναι η αδιαμφισβήτητη νικητής!

Καταρχάς, η Lara Wirth ξεκίνησε λίγο μετά τα 14α γενέθλιά της και είναι αυτοδίδακτη. Πολύτιμη βοήθεια φυσικά βρήκε από το YouTube, από κανάλια όπως το Madeyewlook και το Glam and Gore. Ένα ακόμα θέμα που μας έκανε εντύπωση με την Lara είναι ο λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτού του είδους την τέχνη (μόνο τέχνη μπορούμε να το αποκαλέσουμε, μόλις φτάσετε στις φωτογραφίες θα συμφωνήσετε μαζί μας) είναι οι χαρακτήρες με τα ειδικά εφέ σε ταινίες όπως Οι Πειρατές της Καραϊβικής και X-men. Η ίδια δηλώνει:

“Κάθε φορά που δημιουργώ κάτι γίνομαι όλο και καλύτερη και σιγά-σιγά φτιάχνω μεγαλύτερα. Πλέον, μπορώ να βάψω σε όλο το κορμί, να φτιάξω κέρατα, δόντια, ακόμα και συγκεκριμένα πρόσθετα που μπορεί να χρειαστώ. Τα πρόσθετα τα φτιάχνω με τη χρήση γλυπτικής πάνω στο καστ προσώπου μου, κατόπιν φτιάχνω ένα καλούπι και το γεμίζω με τζελατίνι που φτιάχνω μόνη μου. Το μόνο που μένει είναι να το στερεοποιήσω στο πρόσωπό μου και να το βάψω! Ελπίζω μια μέρα να μου δωθεί η ευκαιρία να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα για ταινία ή κλιπ τραγουδιού ώστε ο κόσμος να το δει και πραγματικά να το χαρεί. Για την ώρα είμαι χαρούμενη με ότι εμπειρίες κερδίζω και ότι προβολή δέχομαι”

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Εμείς από την πλευρά μας να της ευχηθούμε τα καλύτερα και να συνεχίσει να κάνει ό,τι κάνει επειδή θα λέγαμε ότι είναι πολύ καλή! Αν συμφωνείτε μαζί μας, γιατί δε κάνετε μια κοινοποίηση το άρθρο;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful