Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μαμά χήνα ζητάει τις υπηρεσίες αστυνομικού και τις λαμβάνει

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο αστυνομικός James Givens ήταν στην καθημερινή του περιπολία σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων όταν μία έντρομη χήνα τον πλησίασε και δεν έφευγε με τίποτα. “Αυτή η χήνα απλά ήρθε και χτυπούσε (ράμφιζε) το πλάι του αυτοκινήτου. Πέταξα λίγο φαγητό έξω αλλά δε το πήρε και συνέχισε να χτυπάει και να βγάζει ήχους, μέχρι που αποφάσισα να βγω και να την ακολουθήσω” λέει ο αστυνόμος στην ιστοσελίδα thedodo!

“Με οδήγησε 100 γιάρδες (περίπου 90 μέτρα) σε μια περιοχή με χόρτα, δίπλα σε ένα ποταμάκι. Τότε είναι που είδα ένα από τα μικρά της να έχει πιαστεί σε ένα σχοινάκι από μπαλόνι και να παλεύει να ελευθερωθεί”. Η συνάδελφος του αστυνομικού, Cecilia Charron, από το αστυνομικό τμήμα του Cincinnati προσφέρθηκε να βοηθήσει με το παγιδευμένο νεοσσό, όπως και έκανε. Η ίδια δηλώνει “η μαμά χήνα απλά κοιτούσε σα να ήξερε τι συμβαίνει. Ελπίζουμε αυτό το γεγονός να εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν κάποιον ή και κάτι σε ανάγκη.”

Το είδαμε εδώ

Κατά πόσο η όλη ιστορία αληθεύει, προφανώς και δε μπορούμε να το γνωρίζουμε, παρά μόνο ό,τι βλέπουμε στο βίντεο που ακολουθεί. Αυτό που έχει σημασία είναι είναι τα λόγια της αστυνόμου Cecilia επειδή η Ζωή είναι Ωραία και στιγμές σαν αυτήν αξίζει να τις μοιραζόμαστε!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful