Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μικροσκοπικά βάζα για ποδήλατα είναι η νέα μόδα

Τα ποδήλατα ήταν από πολύ παλιά η πράσινη εναλλακτική σε σχέση με τα αυτοκίνητα αλλά με την τελευταία μόδα, οι ιδιοκτήτες τους έρχονται ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στη φύση! Η ιδέα είναι της Colleen Jordan, καλλιτέχνης και σχεδιάστρια από την Ατλάντα και ιδιοκτήτρια της εταιρίας Wearable Planter η οποία ειδικεύεται σε προϊόντα που σου επιτρέπουν να πάρεις τα αγαπημένα σου λουλούδια παντού μαζί σου.

Τα βάζα είναι δημιουργημένα με εκτυπωτή 3D, με τελικές πινελιές στο χέρι και προσαρμόζονται εύκολα στο τιμόνι του ποδηλάτου. Η εταιρία, εκτός από τα προαναφερθέντα βάζα, δημιουργεί κολιέ όπως και κονκάρδες που περιέχουν μικροσκοπικά ζωντανά φυτά. Η Colleen λέει ότι εμπνεύστηκε την ιδέα από τον κόσμο γύρω της αλλά πήρε απόφαση να ξεκινήσει την εταιρία όταν οι καθηγητές της στα πανεπιστήμια Georgia Tech και Lund της Σουηδίας, έδειξαν τόσο λίγο ενδιαφέρον σχετικά. “Όλοι μου οι καθηγητές που τους είπα την ιδέα μου, είπαν ότι δε μπορούσα να την ερευνήσω περαιτέρω στα μαθήματά τους για αυτό και αποφάσισα να την κάνω πράξη οπωσδήποτε” λέει η ίδια.

Μπορείτε να δείτε όλες τις δημιουργίες της Colleen στο link που ακολουθεί. Φυσικά αν σας αρέσει κάτι ιδιαίτερα, μπορείτε και να το αγοράσετε!

Περισσότερες πληροφορίες: Online κατάστημα (h/t)

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful