Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μωράκι με λαγουδάκι, ίσως το πιο γλυκό δίδυμο που θα δείτε σήμερα

Είναι γνωστό πλέον ότι μωράκια μπορούν να το κάνουν και δε θα διστάσουν ούτε στιγμή να καταστρέψουν γλυκές οικογενειακές φωτογραφίες, αλλά στο σημερινό άρθρο μας έχουμε κάποιες πραγματικά γλυκές φωτογραφίες που περιλαμβάνουν ένα μωράκι και ένα λαγουδάκι. Ναι, ναι καλά είδατε, ένα λαγουδάκι και πιστεύουμε ότι είναι το πιο γλυκό δίδυμο που θα δείτε σήμερα!

Η οικογένεια που φιλοξενούμε σήμερα λοιπόν τέλειωσε με την υιοθεσία του νέου μέλους της, του γιου της, μόλις 3 εβδομάδες πριν και καθώς η μαμά περιμένει τον Finn να έρθει στο νέο του σπίτι για πρώτη φορά, αποφάσισε να βάλει στο κατοικίδιο λαγουδάκι της κάποια από τα ρούχα που προορίζονται για το μωρό και να το βγάλει μερικές φωτογραφίες. Τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ όμορφα αλλά η μανούλα των δύο αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Έχοντας πλέον τον γιο της στο σπίτι, έφερε το λαγουδάκι δίπλα του και το φωτογραφικό αποτέλεσμα είναι απλά πανέμορφο! Μπορείτε να βρείτε περισσότερες φωτογραφίες της χαρούμενης οικογένειας στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Η ζωή είναι ωραία και μικρές γλυκές στιγμές σαν αυτήν είναι το καλύτερο παράδειγμα. Αν σας άρεσε το άρθρο, γιατί δε το κάνετε μια κοινοποίηση;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful