Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μωρό ελεφαντάκι δε σταματάει να ακολουθεί την διασώστριά του

Η Moyo, το μωρό ελεφαντάκι, είχε σχεδόν πνιγεί όταν προσπάθησε να διασχίσει ένα ποτάμι με το κοπάδι της, όταν ήταν μόλις μερικών ημερών. Το ελεφαντάκι διασώθηκε από ανθρώπους όταν μια αγέλη ύαινων είχε αρχίσει να την πλησιάζει επικίνδυνα! Μετά την διάσωσή της μεταφέρθηκε στο καταφύγιο άγριας ζωής όπου η ιδρύτριά του Roxy Danckwerts την πήρε υπό την προστασία της.

Πλέον έχουν περάσει 14 μήνες και η Moyo ακολουθεί την Roxy κυριολεκτικά παντού. Η ίδια αναφέρει “γνωρίζει την φωνή μου, την μυρωδιά μου και με κάποιο περίεργο τρόπο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, γνωρίζει που βρίσκομαι οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή. Βέβαια έχει αρχίσει να γίνεται πιο δύσκολο επειδή η Moyo έχει ήδη μεγαλώσει αρκετά και είναι δύσκολο να την ελέγξεις”. Τέλος προσθέτει, “είναι μια απ’ αυτά τα ζωάκια με τα οποία έχω αναπτύξει μια περίεργη σχέση που βασίζεται στη φιλία, την αγάπη και την εμπιστοσύνη! Όταν θα χρειαστεί να την αφήσουμε πίσω στην φύση, ξέρω ότι θα είναι δύσκολο αλλά είμαι αποφασισμένη και σίγουρη για αυτό το δρόμο που έχω διαλέξει. Θέλω το καλύτερο για τους ελέφαντες και αυτό είναι η ελευθερία τους να κάνουν τις δικές τους επιλογές!”

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook
Το είδαμε εδώ

Αν σας άρεσε η ιστορία της Roxy με την Moyo, γιατί δε κάνετε μια κοινοποίηση το άρθρο στο αγαπημένο σας site κοινωνικής δικτύωσης;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful