Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μωρό ελέφαντας μυστηριωδώς εμφανίζεται σε κέντρο προστασίας άγριας ζωής

Αν και η συγκεκριμένη ελέφαντας μπορεί να φαίνεται γλυκούλα, μη σας ξεγελά το παρουσταστικό της αφού στην πραγματικότητα είναι ένα σατανάκι! Η προσωπική της καρτέλα στο άσυλο στο οποίο μένει τώρα, είναι γεμάτη σκανδαλιές με τυχαίες αναφορές να διαβάζουμε “η Kamok έφυγε μακριά από την ομάδα χωρίς καμία επιθυμία να γυρίσει πίσω και να πιει γάλα” ή την πιο πρόσφατη ιστορία όπου η ελέφαντας χρησιμοποίησε την προβοσκίδα της για να κλέψει την κάμερα ενός από τους επισκέπτες καθώς το κοινό την επευφημούσε.

Η Kamok όμως είναι διψασμένη για ζωή επειδή στην πραγματικότητα η ζωή της δεν ξεκίνησε τόσο καλά. Τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν ήταν μόλις λίγων ημερών, μυστηριωδώς εμφανίστηκε στο καταφύγιο Ol Pejeta της Laikipia στην Κένυα. Δεν υπήρχε το παραμικρό ίχνος κοπαδιού στην περιοχή, οπότε οι άνθρωποι ήταν εμφανώς απορρημένοι. Κατόπιν, προσωπικό από το εθνικό πάρκο της Κένυα πέταξυ από το Ναϊρόμπι ώστε να την δουν από κοντά, όπου και διαπίστωσαν ότι είχε πρόβλημα με τις αρθρώσεις της και μάλλον για αυτό έμεινε πίσω από το κοπάδι.

Να θυμήσουμε βέβαια ότι μέσα σε 24 ώρες από την γέννησή του, ένας ελέφαντας πρέπει να είναι σε θέση να ταξιδέψει 20 χιλιόμετρα, κάτι που είναι αδύνατο με το πρόβλημα της Kamok. Πλέον η ελέφαντας είναι υγιής και λατρεύει τη ζωή και να γεμίζει την online καρτέλα της με τις σκανδαλιές της!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful