Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μωρό σκατζόχοιρος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο λατρεύει να κοιμάται μαζί με την νέα του μαμά

Όταν η Perfect Storm, για συντομία Storm, πρωτο βρέθηκε στις αρχές Μαίου, οι διασώστες της δεν ήταν σίγουροι για τι είδους ζώο επρόκειτο. Οι ακανθόχοιροι δεν θα έλεγε κανείς ότι τους βρίσκεις εύκολα σε αυτή την περιοχή.

“Ένας νοσοκόμος, σύζυγος της φίλης μου, την βρήκε στο δρόμο όταν τον κάλεσαν για δουλειά” λέει η Laura Ross, ιδρύτρια του Squirreltopia Wildlife Rescue στη Νότια Καρολίνα. Το μωρό ήταν εμφανώς χτυπημένο, η ουρά της ήταν εντελώς σπασμένη και το δέρμα της δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, κάτι που κάνει τους ανθρώπους του κέντρου να πιστεύουν ότι την χτύπησε αυτοκίνητο.

Ο νοσοκόμος φυσικά δε μπορούσε να πάρει το τραυματισμένο ζώο μαζί του στο ασθενοφόρο, οπότε και κάλεσε την γυναίκα του η οποία με την σειρά της επικοινώνησε με την Laura για να την ρωτήσει αν θα μπορούσε να βοηθήσει με το άτυχο ζώο. Η απάντηση ήταν φυσικά και ναι και φτάνοντας στο σήμερα, η Storm είναι πλεόν 4 μηνών και μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε μέρα. “Η ουρά της ακόμα αναρρώνει αλλά αναρρώνει πολύ καλά” λέει η Laura. Δυστυχώς, η ουρά της, λόγω της θλίψης που υπέστη από το αυτοκίνητο, δε θα μπορέσει ποτέ να μοιάσει με τις ουρές των άλλων σκατζόχοιρων. Συγκεκριμένα, έχει μια περίεργη κλίση, δε μεγαλώνει αναλογικά με το κορμί του ζώου και δεν έχει αγκάθια!

Όπως και αν έχει, δεν είναι μια γλύκα με τον ροζ φιόγκο της;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful