Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Να αιμορραγεί σε άσχημη κατάσταση βρέθηκε αυτό το γατάκι

Η Aspen Smith από την Georgia των ΗΠΑ ήταν στο αυτοκίνητο με την μητέρα της όταν πρόσεξε ένα αποπροσανατολισμένο γατάκι στη μέση του δρόμου. Εκτός από το πόσο τρομαγμένο ήταν, είχε επίσης εμφανή τραύματα, οπότεη γυναίκα αποφάσισε να το πάρει μαζί της χωρίς δεύτερη σκέψη.

“Είναι ματωμένες αμυχές στο κεφαλάκι του και αιμορραγούσε άσχημα από τη μύτη και το στόμα, είπε η Aspen. “Το ένα του μάτι επίσης ήταν τόσο πρησμένο που δεν ξέραμε καν αν έχει μάτι. Όταν τον πήραμε σπίτι ήταν ακόμα ή τρομαγμένος ή ντροπαλός, πάντως δεν ήξερε τι να σκεφτεί για εμάς. Του βγάλαμε φαγητό, αλλά αρχικά δεν έτρωγε οπότε αποφάσισα να τον ταίσω στο στόμα εγώ. Τελικά ο μικρός γάτος επισκέφτηκε και κτηνίατρο ο οποίος τους είπε ότι επρόκειτο για τραύμα στον εγκέφαλο αλλά με τα κατάλληλα αντιβιοτικά θα γινόταν μια χαρά.

“Από εκείνη την στιγμή και μετά, ήταν ένας διαφορετικός γάτος. Άρχισε να τρώει κανονικά χωρίς να χρειάζεται να τον ταίσω εγώ. Χρησιμοποίησε μέχρι και το κουτί του! Είναι εξαιρετικά παιχνιδιάρης και βρίσκεται πάντα δίπλα μου ή δίπλα στο αγόρι μου. Η γιαγιά μου πέθανε μία εβδομάδα πριν και τόσο εγώ όσο και η μαμά μου πιστεύουμε ότι το σύμπαν έφερε τον Yoda για να μας βοηθήσει αυτή τη στιγμή.”

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful