Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Να σας γνωρίσουμε τον Σκυλοβίντσι, το σκυλάκι που δημιουργεί έργα

Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν γις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των τετράποδων φίλων μας (το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ) αλλά εκείνο όπως και αν το κάνουμε ήταν περισσότερο ελεύθερη τέχνη και κάτι αυθόρμητο ενώ ο φιλοξενούμενός μας σήμερα έχει πολύ καλύτερη επίγνωση του τι κάνει!

Ο Dagger λοιπόν, 75% labrador-25% golden, είναι υψηλά εκπαιδευμένος σκύλος που προοριζόταν για το κέντρο Ανεξαρτησίας, ένα ίδρυμα που εκπαιδεύει σκυλιά για άτομα με ειδικές ανάγκες, μέχρι που οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες έγιναν αντιληπτές. Μια μέρα, καθώς παρατηρούσε την ιδιοκτήτριά του Yvonne Dagger να ζωγραφίζει του ήρθε η επιφώτηση – “Άρχισε να με σκουντάει και του απάντησα, Dagger θέλεις να ζωγραφίσεις; Άρχισε να κουνάει την ουρά του και έτσι είπα εντάξει” εξηγεί η Yvonne σε αμερικάνικο κανάλι!

Πλέον, ο μικρός “σκυλούκος” είναι γνωστός με το όνομα Σκυλοβίντσι στις καλλιτεχνικές ομάδες της Νέας Υόρκης και οι πίνακές του πωλούνται από 50 ως και 200 δολάρια ο καθένας. Το καλύτερο βέβαια σε αυτό είναι ότι όλα τα έσοδα πηγαίνουν στο κέντρο Ανεξαρτησίας για το οποίο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα links που ακολουθούν!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook του καλλιτέχνη | Facebook του κέντρου ανεξαρτησίας | Ιστοσελίδα του κέντρου Ανεξαρτησίας

Το είδαμε εδώ

Αν σας άρεσε η τέχνη του αξιαγάπητου Dagger, γιατί δε κάνετε ένα share το άρθρο;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful