Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Νεαρός δίνει κράκερ σε ελάφι και ξαφνικά γίνεται μέλος της ομάδας τους

Ο 17χρονος Kelvin Peña από την Pennsylvania μπορεί να μοιάζει με τον μέσο νεαρό αλλά δεν είναι, αφού ανήκει σε ομάδα ελαφιών! Όπως ακριβώς το διαβάσατε, ομάδα ελαφιών!

Πρόσφατα λοιπόν, ο Kelvin πρόσφερε φαγητό σε ένα μοναχικό (εκ πρώτης όψεως) και περίεργο ελάφι και πλέον κάνει παρέα με όλη του την οικογένεια! “Είδα τον Money [το ελάφι] στον κήπο, περπάτησα προς τα πάνω του και είδα ότι δεν έτρεξε να φύγει, άρα ένιωσα να μας συνδέει κάτι” λέει ο 17χρονος στο BuzzFeed. “Πήγα ξανά μέσα, πήρα ένα μήλο και το έφαγε. Περίμενα ότι θα φύγει αλλά αυτός συνέχισε να με ακολουθεί, οπότε πήρα και κάτι κράκερς που είχα και άρχισα να τον ταίζω. Σχετικά με το όνομά του, Money (μτφρ: χρήματα) το διάλεξα επειδή πιστεύω το αξίζει. Τα χρήματα με κάνουν χαρούμενο, όπως με κάνει και αυτός. Έχουμε δημιουργήσει μία φιλία!”

“Κάθε μέρα πλέον, έρχεται στο σπίτι και φέρνει και την οικογένειά του μαζί, στην οποία έχω δώσει ονόματα στον καθένα. Είναι η ομάδα μου!” Εμείς θα λέγαμε ότι αυτή του η ιστορία τον καθιστά σίγουρα κατάλληλο για τον τίτλο της πριγκίπισσας της Disney (ή έστω πρίγκιπα!)

Περισσότερες πληροφορίες: Twitter
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful