Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Νησί στην Ιαπωνία ζητάει βοήθεια και γατόφιλοι απο όλο τον κόσμο ανταποκρίνονται

Το Aoshima, γνωστό και ως Γατονησί είναι ένα απομωνομένο νησί του νομού Ehime, νότια της Ιαπωνίας όπου οι γάτες βρίσκονται σε αναλογία προς τους ανθρώπους 6 προς 1. Φανταστείτε λοιπόν την φρίκη που ένιωσαν πρόσφατα, όταν η υπηρεσία που τους έφερνε τις τροφές σταμάτησε τις μεταφορές λόγω κακών συνθηκών! Για να αποφύγουν την επανάσταση των αιλουροειδών, κατέφυγαν στην έσχατη λύση, αυτή του Internet.

“Σας παρακαλούμε στείλτε τρόφιμα στο νησί Aoshima” έγραφε το κέντρο προστασίας της γάτας του νησιού στο Twitter. “Δεν υπάρχουν μαγαζιά να αγοράσουμε φαγητό εδώ στο Aoshima. Οι άνθρωποι αγοράζουν τα απαραίτητα όταν επισκέπτονται με βάρκα την ηπειρωτική χώρα. Πνέουν όμως ισχυροί άνεμοι τώρα το χειμώνα και ο απόπλους απαγορεύεται”. Λίγες μόλις μέρες αργότερα το νησί είχε κατακλυστεί από δωρεές. “Σας παρακαλούμε σταματήστε να στέλνετε προμήθειες (γατοτροφές) στο Aoshima” έλεγε το επόμενο Tweet του κέντρου. “Έχουμε λάβει πολλά περισσότερα απ’ όσα περιμέναμε και δεν υπάρχει άλλος αποθηκευτικός χώρος. Θα είμαστε εντάξει μέχρι τον Απρίλιο. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ!”

Εμείς από την πλευρά μας, δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο αφού η ιστορία μιλάει από μόνη της και μας βάζει όλους σε πολλές σκέψεις!

Περισσότερες πληροφορίες: Twitter
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful