Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ο γάτος Kotleta με τον δικό του προσωπικό φωτογράφο

Οι γάτες είναι ξεκάθαρα μαγευτικά πλάσματα. Από τον τρόπο που κινούνται, ως και αυτόν που κοιμούνται ξεχειλίζουν χάρη αλλά ο συγκεκριμένος γάτος από την Ρωσία, ο Kotleta (εκ του αγγλικού cutlet που σημαίνει παϊδάκι) φαίνεται να βρίσκεται σε άλλο επίπεδο αφού εκτός από την κίνηση και τον ύπνο, φαίνεται χαρισματικός και στο θέμα των φωτογραφήσεων!

Ιδιοκτήτης του γάτου (ή τουλάχιστον ο άνθρωπος που τον υπηρετεί) είναι η Kristina Makeeva, φωτογράφος από την Μόσχα. Η ίδια δηλώνει για τον Kotleta: Ο Kotleta έχει κατακτήσει αυτόν τον κόσμο την στιγμή που γεννήθηκε για αυτό και τον αποκαλούμε Γατρίαρχο. Είναι αρκετά ήρεμος για γάτος, κάτι που διευκολύνει το έργο μου πολύ. Ενώ στο σπίτι μετά βίας θα σταθεί 2 λεπτά στο ίδιο μέρος, στο δρόμο ή σε άλλες περιοχές δε θα κάνει βήμα, θα σταθεί ακριβώς εκεί που θα τον βάλω. Βέβαια ξέρουμε και πως να το κρατήσουμε την προσοχή με διάφορες λιχουδιές αλλά και τι να κάνουμε για να κοιτάξει στη σωστή κατευθυνση. Η ψυχολογία της γάτας είναι έτσι που δε μπορείς να την αναγκάσεις να κάνει κάτι, μπορούμε μόνο να κάνουμε μια ακολουθία δράσεων ώστε τελικά να πιστεύει ότι ήταν δική του απόφαση”

Η Kristina ξεκίνησε να δουλεύει με το Photoshop όταν ήταν μόλις 14 ετών και 2 χρόνια αργότερα ξεκίνησε να φωτογραφίζει. “Το γεγονός ότι ξεκίνησα πρώτα με το Photoshop και πολύ αργότερα να φωτογραφίζω η ίδια προκαθόρισε αρκετά την τεχνική μου, αφού ό,τι και αν φωτογραφίσω θα το πειράξω κατάλληλα αργότερα” προσθέτει.

Περισσότερες πληροφορίες: ΙστοσελίδαInstagram | Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful