Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ο λόγος που θα έπρεπε να επισκεφθείτε την Ολλανδία

Καταρχάς η Ολλανδία φαινομενικά είναι αρκετά ελλιπείς σα χώρα για οποιονδήποτε θα ήθελε να τραβήξει μερικές καλές φωτογραφίες. Δεν υπάρχουν βουνά (που συνήθως προσδίδουν ιδιαίτερη ομορφιά), τα κτήρια δεν είναι ιδιαιτέρως ψηλά και οι κάτοικοι θεωρούν ότι δεν υπάρχουν θέματα για φωτογράφιση συγκριτικά με άλλες χώρες.

Ο φωτογράφος που φιλοξενούμε σε αυτό το άρθρο, ο Albert Dros, φαίνεται να έχει μια εντελώς διαφορετική άποψη και προβάλλει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά της χώρας. Ανεμόμυλοι, χωράφια με λουλούδια όσο φτάνει το μάτι σου, φιδογυριστά μονομάτια και τόσα άλλα είναι μερικά μόνο από τα θέματα των φωτογραφιών που έβγαλε. Το σημαντικό είναι να μάθεις να εκτιμάς αυτό που έχεις και να βρεις την πιο όμορφη πλευρά του.

Ο ίδιος δηλώνει: Συχνά παίρνω μηνύματα ζήλειας στο Facebook από ανθρώπους που λένε πόσο θα ήθελαν να ζουν εδώ ώστε να βγάλουν παρόμοιες φωτογραφίες. Πάντα τους ρωτάω από που είναι οι ίδιοι και οι περισσότερες απαντήσεις που παίρνω είναι Ινδία οπότε και μένω εμβρόντητος. Αυτά τα μέρη έχουν τόσες ομορφιές που πραγματικά σε καλούν να τα απαθανατίσεις. Αυτό προσπαθώ να δείξω εδώ. Μην αποθαρρύνεστε και θεωρείτε ότι η χώρα σας είναι βαρετή ή ελλιπείς επειδή δεν είναι. Κάθε χώρα έχει μοναδικά μέρη. Βρείτε τα!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook | Instagram

Μήπως βγάζετε και οι ίδιοι φωτογραφίες στον ελεύθερο χρόνο σας; Γιατί δε μας τις στέλνετε; Χωριό, πόλη, νησί, βουνά το θέμα μπορεί να είναι οτιδήποτε!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful