Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Όλοι νόμιζαν ότι το μικρό σκυλί στην άκρη του δρόμου ήταν νεκρό

Όταν η Terri Skidmore και το αγόρι της, Mike Aziz, πέρασαν από την σκηνή τον περασμένο Ιούλιο, είδαν τον οδηγό που χτύπησε το σκυλί να στέκεται πάνω από το φαινομενικά άψυχο κορμί του.

“Υπέθετα ότι το σκυλί είναι νεκρό αλλά δε μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου, έτσι είπα στο αγόρι μου να γυρίσουμε και να δούμε” λέει η Terri. Οι δυο τους όντως γύρισαν αλλά ο οδηγός είχε ήδη φύγει ενώ στη θέση του βρήκαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. “Είναι ζωντανό;” φώναξε ο Mike. “Αναπνέει ακόμα” απάντησε το ζεύγος. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει την Terri να τρέξει προς το άτυχο τετράποδο όπου και παρατήρησε ότι δεν ήταν απλά μικρό σε μέγεθος αλλά είχε τα πρώτα του δόντια ακόμα. Ήταν ένα μωρό! Χωρίς δεύτερη σκέψη, η γυναίκα αποφάσισε να μεταφέρει το κουτάβι στην τοπική κλινική όπου διαπίστωσαν ότι εκτός του ότι ήταν ιδιαίτερα αδυνατισμένο, σε κατάσταση σοκ και με παράσιτε, είχε πέτρες στο στομάχι τις οποίες υποθέτουν έφαγε μέσα στην απόγνωσή του. Ευτυχώς όμως, δεν υπήρχαν εσωτερικές βλάβες!

Λόγω της σύγκρουσης με το αυτοκίνητο όμως, το ποδαράκι του ήταν σε άσχημη κατάσταση που απαιτούσε ένα μεγάλο χειρουργείο. Η ιστορία του κουταβιού σύντομα έγινε viral και δεν άργησε να φτάσει και στα αφτιά του Jason Flatt, ιδρυτή του Friends to the Forlorn Pitbull Rescue. “Δε βρίσκεις κάθε μέρα ανθρώπους έτοιμους να κάνουν ό,τι κάνατε. Επειδή ήσασταν πρόθυμοί να βοηθήσετε το κουτάβι, θα σας βοηθήσουμε εμείς” τους δήλωσε ο ίδιος, όπως και έκανε. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μάζεψε από δωρεές όλο το ποσό για την εγχείριση, τα πρώτα εμβόλια του σκυλιού, την στείρωσή του και όλα τα υπόλοιπα έξοδα που θα είχε τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Ο Marcus, όπως ονομάστηκε, γύρισε στο καινούργιο του σπίτι όπου θα ζήσει για το υπόλοιπο της μεγάλης του ζωής δίπλα σε ένα γερμανικό ποιμενικό και ένα silky terrier, τα οποία το ζευγάρι διέσωσε και υιοθέτησε παλιότερα!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful