Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ονειρεμένοι γάμοι (geeky edition)

Οι περισσότεροι άντρες πλέον γνωρίζουν λίγο-πολύ τι είδους γάμο ονειρεύεται κάθε κοπέλα. Μια μεγάλη δεξίωση με χιλιάδες παρευρισκόμενους και πολλά λουλούδια και μια τεράστια ουρά νυφικού που θα κρατάει μια στρατιά παιδιών και… και… και άλλα πολλά ή ακριβώς το αντίθετο σε ένα ερημικό εξωκλήσι-στο δημαρχείο μόνο οι δυο σας και ένας μάρτυρας. Γνωρίζετε όμως τι είδους γάμο ονειρεύονται οι περισσότεροι άντρες;

Στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών, μαζέψαμε όλες εκείνες τις περιπτώσεις που η πρόταση γάμου φανταζόμαστε ότι θα έγινε με την φράση “αγάπη μου, περνάμε πολύ καλά μαζί. Θέλεις να παντρευτούμε και οι κουμπάροι να φοράνε στολή Stormtrooper;” ή κάτι ανάλογο των γούστων του υποψήφιου γαμπρού. Βέβαια είναι σίγουρο ότι θα ακούστηκαν και πολλά “όχι! Είσαι τρελός;” αλλά οι παρακάτω νυφούλες, κρίνοντας από το βλέμμα/χαρά στα μάτια τους, είναι το ίδιο “σπασικλάκια” με τους συζύγους τους!

Disclaimer: Οι συντελεστές του Wonderful δε φέρουν την παραμικρή ευθύνη αν κάνετε παρόμοια πρόταση γάμου και καταλήξετε να χάσετε τον/τη σύντροφό σας! (Δε φταίω εγώ για αυτό, με υποχρέωσαν να το βάλω!)

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful