Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Παγωμένο μωρό νυφίτσα βρισκόταν στο οδόστρωμα μέχρι που κάποιος το πρόσεξε

Ο Beezle ήταν μόλις μίας εβδομάδος και τα μάτια του ήταν ακόμα κλειστά όταν βρέθηκε στην άκρη ενός δρόμου μεγάλης κυκλοφορίας στην πόλη Stroud της Αγγλίας. Ήταν κρύος, πολύ αδύναμος και η μαμά του όχι κάπου κοντά!

“Φανταζόμαστε ότι η μαμά νυφίτσα τον κουβαλούσε προς καινούργια φωλιά και μάλλον όταν τρόμαξε από την κίνηση στο δρόμο, τον άφησε” λέει η Emma Hickey από το κέντρο διάσωσης άγριας ζωής Oaks and Furrows. Ευτυχώς για τον Beezle όμως, κάποιος τον είδε εκεί στο έδαφος και παρά την κίνηση, σταμάτησε για να τον πάρει και να τον πάει σε κτηνίατρο, απ’ όπου και ενημερώθηκε το κέντρο ώστε να του δώσουν την κατάλληλη βοήθεια.

“Αφού τον ζεστάναμε και τον ταίζαμε με σύριγγα έναν ορό ενυδάτωσης και γάλα κάθε τρεις ώρες, σύντομα άρχισε να γίνεται πιο δραστήριος” λέει η Emma. Βέβαια, όσο γινόταν πιο δραστήριος, τόσο περισσότερο έδειχνε τον χαρακτήρα του στους ανθρώπους του κέντρου, που ήταν πραγματικά πολύ αστείος. “Του δώσαμε πολλά σκυλο/γατο παιχνίδια με κουδουνάκια και φτερά τα οποία φαίνεται να λάτρεψε αφού ασχολιόταν μαζί τους για ώρες”

Όπως και αν έχει όμως, η προηγούμενη Πέμπτη ήταν η τελευταία του μέρα στο κέντρο αφού πλέον ήταν έτοιμος να γυρίσει στο πραγματικό του σπίτι, το δάσος. “Όλοι λατρέψαμε το χρόνο που πέρασε εδώ μαζί μας. Ήταν ιδιαίτερα παιχνιδιάρης και διασκεδαστικός” δηλώνει η γυναίκα σα τελευταίο αντίο.

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful