Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

Ο Visoth Kakvei είναι από την Καμπότζη και έχει φτάσει τα σκίτσα του σε άλλο επίπεδο!

Ζούμε σε ένα παρόν που βρίσκεται συνεχώς σε διαρκή κίνηση και αλλαγή.

Η Lera Kiryakova είναι μια Ρωσίδα καλλιτέχνις που εργάζεται κυρίως στον χώρο των πορτραίτων.

Αυτά τα μενταγιόν-έργα τέχνης ανήκουν στην Ρωσίδα Tatiana η οποία ζωγραφίζει από μικρή ηλικία.

Ένα ατύχημα ήταν αυτό που έδωσε στην Aja Kusick την έμπνευση να μπλέξει στοιχεία της ποπ κουλτούρας με το προσωπικό ύφος του Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Ο Anthony Caseiro είναι ο καλλιτέχνης πίσω από αυτές τις μοναδικές ζωγραφιές.

Το να ζωγραφίζεις πορτραίτα απαιτεί πολύ τεχνική, υπομονή, και ταλέντο, αλλά ο Νιγηριανός καλλιτέχνης Arinze Stanley αποφάσισε να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πορτραίτα του χρησιμοποιώντας μόνο μολύβια.

Η νοτιοκορεάτισσα καλλιτέχνις Me Kyeoung Lee βρίσκει ομορφιά ακόμα και στα πιο απλά πράγματα.

Η καλλιτέχνιδα γνωστή διαδικτυακά ως scandygirl είναι πίσω από αυτές τις μοναδικές ζωγραφιές.

Η Ilana Schwartz δουλέυει ως σχεδιάστρια κινουμένων σχεδίων για την Nickelodeon και στον ελεύθερο της χρόνο κάνει αυτές τις υπέροχες ζωγραφιές πάνω σε ποτήρια καφέ.

Το Τόκυο έχει την φήμη της πιο φουτουριστικής πόλης του κόσμου με την περίεργη αρχιτεκτονική του και τα νέον φώτα του, αλλά ο Πολωνός καλλιτέχνης Mateusz Urbanowicz έχει αποφασίσει να αιχμαλωτίσει μια διαφορετική πλεύρα του Τόκυο.

Οι ζωγραφιές ανήκουν σε έναν Ρώσο ζωγράφο που ζει στην Μόσχα και θέλησε να απεικονίσει τα μυθικά αυτά πλάσματα.

Ο Βέλγος street artist Bart Smeets (a.k.a. Smates) δημιούργησε αυτήν την φοβερή ρεαλιστική τοιχογραφία ενός σκύλου που βουτάει στο νερό.

Ο καλλιτέχνης Keng Lye θα μπορούσε έυκολα να μπερδέψει τους πάντες και να παρουσιαστεί ως φωτογράφος θάλασσιας ζωής – μόνο που δεν τραβάει φωτογραφίες, αλλά ζωγραφίζει τρισδιάστατους φωτορεαλιστικούς πίνακες.

Γνωρίστε τον Guido Daniele, τον Ιταλό καλλιτέχνη που βρίσκεται πίσω από αυτή την εξαιρετική συλλογή ζωγραφιών πάνω σε ανθρώπινα χέρια.

Η Yulia Shevchenko, ή Yulia She όπως είναι γνωστή διαδικτυακά, είναι μια Ρωσίδα καλλιτέχνις που μένει στο New Jersey των ΗΠΑ.

Ο Calvin είναι ένας tattoo artist από το Τορόντο του Καναδά ο οποίος ασχολείται επίσης με την ζωγραφική.

Αντί να πάει το φορτηγό του στο συνεργείο για να αντικαταστήσει την πόρτα του όπως θα περίμενε κανείς, αυτός ο Ρώσος επέλεξε να την φτιάξει μόνος του. Πως; Παίρνωντας έναν μαρκαδόρο και φτιάχνοντας έναν λεπτομερή χάρτη της περιοχής που ζει.

Ο Fabrizio Corneli δεν χρησιμοποιεί καμβάδες ή πινέλα όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες. Χρησιμοποιεί έξυπνα το φως και δημιουργεί με τις σκιές του.

Προηγούμενα
Επόμενα