Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Παιδιά με κοστούμια σε φανταστικά σενάρια

Σε παλιότερο άρθρο (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ), σας είχαμε δώσει ιδέα για το πως μπορείτε να είστε η νεράιδα του δικού σας παραμυθιού. Αυτή η μαμά όμως, για να αποφύγει την μονοτονία των μουσελίνων ή άλλων παρόμοιων ιδεών, αποφάσισε πως αυτό που χρειάζονται τα παιδιά της είναι είναι κάτι φτιαγμένο απ’ τα ίδια της τα χέρια, οπότε και αυτό έκανε!

Η Kreatywnie Zakręcona από την Πολωνία έχει δύο παιδιά, τον Jacob και την Barbara και όπως λέει η ίδια λατρεύει να τα βγάζει φωτογραφίες απ’ τη μέρα που γεννήθηκαν! Το πρόβλημα είναι ότι μετά από μερικές χιλιάδες φωτογραφίες, τα πράγματα παύουν να φαίνονται τόσο μοναδικά οπότε και κάτι έπρεπε να αλλάξει. Τον περασμένο χρόνο λοιπόν, άρχισε να ψάχνει περισσότερο στο Internet για το τι μπορούσε να κάνει η ίδια και εμπνευσμένη από φωτογράφους απ’ όλο τον κόσμο κατάλαβε απευθείας τι ήταν αυτό το κάτι που θα έκανε τις φωτογραφίες της παιδικής τους ηλικίας, μοναδικές.

Η απάντηση είναι δημιουργία κοστουμιών στο χέρι! Όλα τα κομμάτια που φαίνονται στις φωτογραφίες λοιπόν, είναι αποκλειστικά δημιουργίες της με μόνες εξαιρέσεις τα παπουτσάκια τους. Οι τοποθεσίες των φωτογραφιών είναι τυχαίες, συνήθως κοντά στο σπίτι της Kreatywnie περί τα 20 χιλιόμετρα και η κάθε φωτογράφιση διαρκεί 10 με 15 λεπτά. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι, βάση αυτών που είπε η ίδια, ποτέ δε δείχνει στα παιδιά της πως να σταθούν για την φωτογραφία, τους λέει απλά την ιστορία και τα αφήνει να πάρουν μια αυθόρμητη πόζα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί κάπου εδώ ότι η ίδια δεν ασχολείται επαγγελματικά ούτε με την φωτογράφιση, ούτε σα μοδίστρα (κάτι που μας κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, βάση της ποιότητας του έργου της). Είναι καθηγήτρια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε σχολείο της Πολωνίας

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful