Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Περίπλοκα χτενίσματα που θα σας αφήσουν άφωνους

Ποιος χρειάζεται κομμωτήρια όταν η μαμά σου μπορεί να κάνει τέτοια τέχνη με τα μαλλιά σου; Ο λόγος για την Shelley Gifford από την Μελβούρνη της Αυστραλίας και την κόρη της, την Grace. Η ίδια η Shelley από μικρή λάτρευε να φτιάχνει πλεξούδες σε ό,τι ευκαιρία της δινόταν από φίλους και οικογένεια, μέχρι και στον εαυτό της αλλά δυστυχώς ήξερε μόνο 2 διαφορετικούς τρόπους.

Τον Απρίλιο του 2014 έκανε την είσοδο της στον “κόσμο των πλεξούδων”. Μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης βρήκε πολλούς λογαριασμούς που ήταν αποκλειστικά για αυτό το θέμα. Φυσικά και άρχισε να τους ακολουθεί όλους, να βλέπει τις δημιουργίες τους όπως και τα βίντεο με τις οδηγίες που έδιναν αλλά το σημαντικότερο, να τους κάνει πολλές πολλές ερωτήσεις.

Όπως λέει η ίδια “Λατρεύω να μαθαίνω καινούργια στυλ και να εξασκώ τις ικανότητές μου. Έχω εθιστεί με τα μαλλιά και να προσπαθώ κάθε φορά να κάνω κάτι καινούργιο και μοναδικό. Οι ζωές μας είναι τόσο πολυάσχολες με το σχολείο και τις δραστηριότητες μετά απ’ αυτό που πλέον ο πρωινός χρόνος που περνάμε μαζί είναι ο αγαπημένος μου. Ο George [μάλλον ο σύζυγός της] είναι πάντα δίπλα μας και αν είμαι τυχερή, το πρωί θα κάνει και τους καφέδες. Είναι ωραίο η οικογένεια να δένεται τόσο το πρωί πριν τα καθημερινά τρεξίματα.”

Η δυο τους έχουν 40 χιλιάδες ακόλουθους στη σελίδα τους στο Facebook και άλλους 140 χιλιάδες στο Instagram. Γιατί δε μας αφήνετε ένα σχόλιο στη σελίδα μας στο Facebook με την δική σας άποψη για αυτά τα χτενίσματα;

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful