Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Πιλότος από την Σουηδία κάνει γιόγκα σε όλο τον κόσμο και οι selfies της γίνονται viral

Σπάνια βλέπουμε την καθημερινή πλευρά των πιλότων αλλά η Maria Pettersson δεν είναι μια κοινή πιλότος, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα διαδικτυακό ίνδαλμα που εμπνέεει τους σχεδόν 250 χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram!

Η 32χρονη Σουηδή από το Gothenburg είναι πιλότος της εταιρίας Ryanair και δηλώνει ότι τον λογαριασμό της στο Instagram τον άνοιξε όταν μετακόμισε στην Ιταλία ώστε να μπορεί να μοιραστεί τις περιπέτειές της με την οικογένειά της πίσω στην πατρίδα της. Από τότε όμως φαίνεται να έχει αυξήσει κατά πολύ το κοινό στο οποίο φτάνουν οι φωτογραφίες και δεν δυσκολευόμαστε να δούμε τους λόγους. Δεν έχει σημασία αν κάνει γιόγκα στην παραλία σε κάποιον τροπικό παράδεισο, αν στέκεται στην σανίδα της στα καταγάλανα νερά κάποιου νησιού ή βγάζει selfies στην καμπίνα του πιλότου, η Maria ζει αυτό που για άλλους είναι όνειρο!

Για περισσότερες φωτογραφίες και κυρίως την ιστορία πίσω από την φωτογραφία, μπορείτε να επισκεφθείτε τον λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο κρατά ενημερωμένο καθημερινά!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram | Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful