Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

PitBull οδηγεί τον μπαμπά του σε εγκαταλελειμμένο κουτάβι

Ο Ace, το pit bull ήταν έξω για την καθημερινή του βόλτα ώσπου άρχισε να τραβάει το λουρί εκτός της συνηθισμένης πορείας. Το νεαρό σκυλί οδήγησε τον μπαμπά του σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου στο δρομάκι δίπλα βρήκαν ένα μικροσκοπικό κουτάβι που πάλευε να μείνει στη ζωή!

Το μικρό σκυλί εκτός από αφυδατωμένο είχε και τραύμα που έκανε τον άντρα να το μεταφέρει άμεσα στο τοπικό καταφύγιο ζώων του New Jersey για να του παράσχουν την βοήθεια που εμφανώς τόσο χρειαζόταν. Ο Theo, όπως ονομάστηκε αργότερα, είχε χτυπηθεί στο κεφάλι πολύ ισχυρά με αποτέλεσμα το προσωπικό του καταφυγίου να μην είναι σίγουρο αν θα τα καταφέρει.

Σε αυτό το σημείο μπαίνει στην ιστορία και το Second Chance Rescue NYC που άκουσαν για την ιστορία του σκυλιού και χωρίς δεύτερη σκέψη ζήτησαν να μεταφερθεί στις δικές τους εγκαταστάσεις όπου και θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν σε καλύτερο βαθμό. “Όταν τελικά τον πήραμε, δεν ήμασταν σίγουροι αν θα τα κατάφερνε. Μας τρόμαξε αρκετές φορές αλλά πλέον είναι εκτός κινδύνου και δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότεροι χαρούμενοι” λέει η Alyssa Ellman από το Second Chance Rescue.

Ο Theo πλέον βρίσκεται σε θέση να σηκωθεί μόνος του και μερικές φορές να μετακινηθεί λίγο. Το κουτάβι, που λίγοι πίστεψαν ότι θα τα καταφέρει, πλέον γίνεται όλο και καλύτερα μέρα με την μέρα χάρις στον Ace, το pitbull που με κάποιον τρόπο φαίνεται να ήξερε που να τον βρει. “Αν δεν ήταν ο Ace το σκυλί, ο Theo θα είχε αργό και μαρτυρικό θάνατο μόνος του” λέει η Alyssa. “Πραγματικά του χρωστάμε πολλά!”

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful