Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

PitBull περιμένει υπομονετικά στη γραμμή για να αγοράσει παγωτό

Όλοι έχουμε δει σε ταινίες και κινούμενα σχέδια το κλασσικό φορτηγάκι-παγωτατζίδικο να παίζει μουσική και τα παιδάκια να τρέχουν πίσω του. Απ’ ότι φαίνεται όμως, δεν είναι μόνο οι άνθρωποι έτσι!

Όταν ένα κινητό παγωτατζίδικο σταμάτησε στο δρόμο, ένα γλυκό θηλυκό pitbull κατενθουσιάστηκε! Έτρεξε γρήγορα προς το όχημα και περίμενε τη μαμά της να φέρει τα χρήματα. Όταν αυτό έγινε, στάθηκε εκεί, έκατσε και περίμενε να έρθει η σειρά της. Τελικά αυτό που περίμενε έγινε πραγματικότητα, το παγωτό ήταν στα χέρια της μαμάς του αλλά δεν έμεινε για πολύ εκεί αφού μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το παγωτό εξαφανίστηκε μέσα στο στόμα της.

Φυσικά η σκυλίτσα στράφηκε ξανά προς το φορτηγάκι για τη δεύτερη δόση αλλά ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε τέτοιο κορίτσι; Τέλος, σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε πως αν και το παγωτό δεν είναι τόσο κακό για τα σκυλιά, όπως για παράδειγμα η σοκολάτα και το κρεμμύδι, δε προτείνεται. Αν θέλετε να το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι συμβαίνει πολύ, πάρα πολύ σπάνια και αυτό σε μικρές ποσότητες!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful