Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Πουλί φτιάχνει την φωλιά του σε περιπολικό και η αστυνομία απαντάει

Τα περιστέρια είναι πουλιά που έχουν προσαρμοστεί στη ζωή της πολής σε πολύ μεγάλο βαθμό αλλά η σχέση τους με τον άνθρωπο πάει πολύ πίσω. Η παλαιότερη γνωστή μαρτυρία για κατοικίδια περιστέρια προέρχεται από το 3000 π.Χ! Ακόμα και κατά τη Ρωμαϊκή Εποχή, σύμφωνα με τον Πλίνιο, τα περιστέρια πουλιόνταν σε πολύ υψηλές τιμές και μάλιστα “λογάριαζαν ακόμα και τη ράτσα και το γενεαλογικό τους δέντρο”.

Μετά από αυτή την ιστορική αναδρομή, βλέπουμε ακόμα μια ιστορία σχετικά με περιστέρι η οποία εξελίχθηκε στην πόλη Pama του Οχάιο. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν ένα περιστέρι να έχει κάνει κατάληψη στο παρμπρίζ (εκ του Γαλλικού Pare-brise), χτίζοντας μία φωλιά. Αντί να κάνουν όμως αυτό που θα έκανε η πλειοψηφία των ανθρώπων σε αυτή την περίπτωση, αποφάσισαν να το βοηθήσουν περισσότερο!

Αρχικά πρόσθεσαν μία ομπρέλα για να την κρατήσουν ασφαλή από τα καιρικά φαινόμενα και κατόπιν φρόντισαν κανένας να μη την ενοχλήσει, βάζοντας ταινία γύρω από το αυτοκίνητο, αλλά δε τελειώνει εδώ. Οι αστυνομικοί, κατάλαβαν ότι πιθανώς θα πεινάει κιόλας η μέλλουσα μαμά οπότε και φρόντισαν να της παράσχουν και τροφή σε μορφή σκουληκιών!

“Ενδιαφερόμαστε για όλες τις ζωές, τόσο των ανθρώπων όσο και τον ζώων” δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του αστυνομικού τμήματος, Kevin Riley στην ιστοσελίδα νέων Fox8. Αυτό είναι που θα λέγαμε κοινωνική εργασία!

Το είδαμε εδώ.

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful