Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ψάρι παγιδευμένο μέσα σε μέδουσα

Ένα ψάρι κολυμπάει σε μια μέδουσα. Όχι, όχι δε πρόκειται για την αρχή κάποιου ανέκδοτου αλλά όσο απίστευτο και αν ακούγεται, αυτό έγινε! Ευτυχώς, για άλλη μία φορά υπήρχε φωτογραφικός φακός εύχερος ώστε να έχουμε απτά στοιχεία για να υποστηρίξουμε αυτό που λέμε.

Η λήψη έγινε από τον Αυστραλό φωτογράφο Tim Samuel ο οποίος την ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram τον περασμένο Δεκέμβρη. Ο Tim είδε το περίεργο δίδυμο όταν κολυμπούσε στην ακτή Byron με έναν φίλο του. Κανένας δε ξέρει ακριβώς πως κατάφερε να μπει εκεί μέσα (ελπίζω ότι δεν ήταν μια μεθυσμένη βραδιά) αλλά παρόλο το προφανές μειονέκτημά του, το ψάρι είχε ακόμα την δυνατότητα να ελεγξει την κίνηση και των δύο.

“Ήξερα σχεδόν αμέσως τι κοιτούσα” λέει ο Tim. “Χρειάστηκε να τραβήξω αρκετές φωτογραφίες για να το έχω ξεκάθαρα. Ήμουν τελείως κατάπληκτος αλλά και μπερδεμένος με αυτό που έβλεπα.” Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Tim δεν είχε ξανά δει ποτέ του κάτι παρόμοιο στα 5 χρόνια του σα φωτογράφος, όπως φυσικά και εμείς! Παραμένει ιδιαιτέρως περίεργο!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful