Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Πυροσβέστες φωτογραφίζονται με διασωσμένα κατοικίδια για ημερολόγιο

Θέλεις να τυπώσεις ημερολόγια ώστε να τα πουλήσεις και τα έσοδα να διατεθούν για κάποιον καλό σκοπό. Έχεις διαθέσιμους μερικούς ιδιαιτέρως καλά γυμνασμένους πυροσβέστες και σκέφτεσαι τι άλλο χρειάζεται για να τα κάνεις ακόμα καλύτερα. Η απάντηση φυσικά είναι η προβλεπόμενη, κουταβάκια και γατάκια!

Το Ημερολόγιο των Πυροσβεστών είναι πλέον έθιμο στην Αυστραλία, που ξεκίνησε το 1993. Όλα τα έσοδα πάνε στο Νοσοκομειακό Ίδρυμα Παίδων και στο Νοσοκομείο Παίδων του Westmead στο τμήμα των τραυματισμένων από πυρκαγιά. Οι πυροσβέστες με αυτόν τον τρόπο έχουν μαζέψει λίγο παραπάνω από 1 εκατομμύριο δολλάρια και ελπίζουν αυτόν τον χρόνο να τα πάνε ακόμα καλύτερα απο άλλες χρόνιες αφού πρόσθεσαν στις φωτογραφίσεις και ζωάκια. Όλα τα ζώα που εικονίζονται είναι προς υιοθεσία και τα κέρδη θα μοιραστούν ισόποσα με τα παραπάνω ιδρύματα αλλά και το RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals)

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | Instagram | Καταφύγιο Ζώων | Νοσοκομειακό Ίδρυμα Παίδων | Νοσοκομείο Παίδων Westmead

Αν σας άρεσε το έθιμο που διατηρούν, γιατί δε κάνετε μια κοινοποίηση το άρθρο;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful