Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Σκυλάκι παθιάζεται με το να προσέχει το μικροσκοπικό του παπάκι

Ο Farley, ένα αυστραλιανό ποιμενικό, είναι γνωστό ως ο διαχειριστής του Funny Farm Rescue, επειδή όπως φανταστήκατε, εκτός από σκυλί, εκτελεί χρέη διαχειριστή όλων των άλλων ζώων, ασχέτως πόσο μεγάλα ή (όπως στην περίπτωσή μας) μικρά είναι.

Η Laurie Zaleski, ιδρύτρια του κέντρου λέει ότι ο Farley έφτασε στις εγκαταστάσεις ως ανάδοχο σκυλί όταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του δεν ήταν σε θέση πλέον να τον φροντίσουν. Αν και αρχικά ήταν σαν ανάδοχο σκυλί, με τον καιρό η γυναίκα κατάλαβε ότι είχε δεθεί πολύ με αυτό το πλασματάκι για να το αφήσει να φύγει οπότε και ο Farley βρήκε το μόνιμο σπίτι του! Μαζί με το σπίτι όμως βρήκε και μια καινούργια οικογένεια αλλά τα ένστικτά του σα ποιμενικό ήταν ακόμα έντονα. “Έπρεπε να του διδάξω ότι δε του επιτρέπεται να κάνει τον βοσκό, είναι όλα τους διασωσμένα. Έχουν περάσει ήδη πολλά και το τελευταίο που θα ήθελαν είναι ένα σκυλί να τους ωθεί στο τι να κάνουν”

Ο Farley λοιπόν σύντομα έμαθε να προσέχει τα άλλα ζώα όχι σαν αρχηγός του κοπαδιού αλλά σαν αδερφός τους. Τα καταφέρνει σχεδόν με οτιδήποτε λόγω της μεγάλης του υπομονής. Τι και αν είναι μικρά πουλάκια που τον ραμφίζουν ή αν χρειάζεται να μπει ανάμεσα σε μια γαλοπούλα και ένα παγώνι για να αποτρέψει έναν καβγά, τίποτα δε τον σταματά αλλά αυτό που λατρεύει ιδιαίτερα είναι να προσέχει κοτοπουλάκια, γατάκια και να τα καθαρίζει με την γλώσσα του. Απλά δείτε τον με πόση αγάπη τα κοιτάζει όλα!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful