Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Σκύλοι αμφιβάλουν για την νοητική υγεία του φωτογράφου τους

Επισκέπτεσαι ένα σπίτι, σωστό αρχοντικό. Ο ιδιοκτήτης έχει εμμονή με το σκυλί του και όπου και αν κοιτάξεις βλέπεις κάδρα με την σκυλίτσα του την Λίζα. Σκέφτεσαι ότι η Λίζα είναι γεννημένο μοντέλο αλλά και ο φωτογράφος πρέπει να είναι ιδιαίτερα ικανός για να την απαθανατίσει έτσι. Για σήμερα όμως, θα σας προτείναμε να ξεχάσετε τις αέρινες πόζες όλο χάρη επειδή ο φωτογράφος που φιλοξενούμε στοχεύει για άλλου είδους λήψεις!

Το όνομά του είναι Elke Vogelsang από την Γερμανία και για καλή του τύχη, έχει καταφέρει να κάνει το πάθος του για τις φωτογραφίες και τα σκυλιά επάγγελμα! Είναι φωτογράφος σκύλων άλλα όχι σα τους συνηθισμένους. Οι λήψεις του προσπαθούν να πιάσουν την στιγμή στο χρόνο όπου ένα σκυλάκι δείχνει πηγαία αισθήματα. Χαρούμενο, χαζούλικο, να χαμογελάει, μερικές φορές και μελαγχολικό. Στις λήψεις που έχουμε στη σημερινή συλλογή μας, τα σκυλιά αντιδρούν σε περίεργους ήχους ή λίγο πριν πάρουν μία λιχουδιά πάντως οι εικόνες τους δεν είναι για να τις κρεμάσεις στον τοίχο της ακριβής κατοικίας σου! Η συλλογή ονομάζεται “Σκύλοι αμφιβάλουν για την νοητική υγεία του φωτογράφου τους” και όπως διαβεβαιώνει ο φωτογράφος, κανένα σκυλάκι δε κακοποιήθηκε στην φωτογράφισή του. Εμείς αντιθέτως θα λέγαμε πως το χάρηκαν κιόλας!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Αν έχετε παρόμοιες φωτογραφίες των δικών σας κατοικιδιών, γιατί δε μας τις στέλνετε; Η λήψη μπορεί να γίνει ακόμα και από την κάμερα του κινητού σας και θα ήμασταν παραπάνω από χαρούμενοι αν τις ανεβάζαμε εδώ στο Wonderful!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful