Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Σκυλί χωρίς τρίχωμα δεν έχει ιδέα ότι μοιάζει διαφορετικό

Η Paige παραδώθηκε στο καταφύγιο ζώων του Manhattan όταν ο ιδιοκτήτης της έπρεπε να φύγει. Δυστυχώς, η κατάστασή της όταν έγινε αυτό, ήταν τουλάχιστον τραγική!

Το σώμα του 3χρονου pit bull είχε χάσει το περισσότερο τρίχωμά του και ήταν καλυμμένο με πληγές τόσο παλιές όσο και καινούργιες. Σίγουρα θα πονούσε τόσο αλλά ποτέ δε το έδειχνε επειδή είναι πιθανό να μη γνώρισε ποτέ κάποια άλλη κατάσταση. Η Paige όμως εσωτερικά δε φαίνεται να διαφέρει καθόλου από οποιοδήποτε άλλο χαρούμενο, μικρό σκυλί κάτι που και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της είχε αναφέρει, λέγοντας ότι λατρεύει να παίζει φέρτο και να γνωρίζει νέους ανθρώπους.

Πλέον η σκυλίτσα έχει δει κτηνίατρο και φαίνεται να πάσχει από πνευμονία, κάποια δερματική πάθηση και Cushings, με αποτέλεσμα το σώμα της να έχει τα προβλήματα που φαίνονται παρακάτω. Αν και θα χρειαστεί χρόνος, οι άνθρωποι από το Second Chance Rescue της Νέας Υόρκης, οι οποίοι την φροντίζουν τώρα, είναι σίγουροι ότι θα μπορέσει να θεραπευτεί πλήρως και να βρει μια οικογένεια που θα την αγαπήσει για τον υπέροχο χαρακτήρα της!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful