Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Σκυλί εγκαταλείπεται μέσα σε λεωφορείο και αρνείται να απομακρυνθεί μέχρι να γυρίσει ο κηδεμόνας του

Ο οδηγός λεωφορείου Amos Paul Mak έκανε την τυπική διαδρομή του στο Λονδίνο όταν πρόσεξε δυο άντρες με ένα σκυλί να μπαίνουν μέσα γύρω στις 9:30 το βράδυ. Λίγες στάσεις αργότερα, οι δυο τους βγήκαν από το λεωφορείο, αφήνοντας το σκυλί πίσω.

“Πρόσεξα το σκύλο ότι έμεινε μέσα οπότε και σταμάτησα το λεωφορείο για να ρωτήσω από το μεγάφωνο του οχήματος αν ήταν ο σκύλος κάποιου, αλλά κανένας δεν εμφανίστηκε.” είπε ο Mak στην Daily Mail. Προφανώς ο άνθρωπος έπρεπε να συνεχίσει τη δουλειά του, όπως και έκανε μέχρι να τελειώσει η βάρδιά του. “Μπορώ να πω με σιγουριά ότι το σκυλί γινόταν όλο και πιο νευρικό όσο περνούσε η ώρα. Πραγματικά έτρεμε αλλά φαινόταν έξυπνο. Προσφέρθηκα να το πάρω σπίτι αλλά δε μου επιτράπηκε επειδή σε περίπτωση που με δάγκωνε θα είχα το δικαίωμα να κάνω μήνυση στην εταιρία. Αυτό δεν ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού ούτε το σκυλί ήθελε να βγει από το λεωφορείο οπότε και έκατσα μαζί του όπου του έδωσα τροφή και νερό μέχρι να έρθει ο υπεύθυνος”.

Σε νεότερη ανακοίνωση μαθαίνουμε ότι το σκυλάκι μείγμα Staffordshire – Bull Terrier βρήκε τελικά την οικογένειά του. Είχε χαθεί την προηγούμενη μέρα, πιθανώς εκλάπη από τους δύο άντρες ο οποίοι το άφησα αργότερα στο λεωφορείο. Το όνομα του 4χρονου σκυλιού είναι Boston και ανήκει στην Paulina Rybak που όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν πολύ παραπάνω από χαρούμενη που τον ξανά έβλεπε. “Ήμουν τόσο χαρούμενη που έβαλα τα κλάματα. Νόμιζα ότι δε θα τον ξανά δω ποτέ” δηλώνει η ίδια.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!

Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful