Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Σκυλί πέφτει από γκρεμό αλλά ξανά βρίσκει την κηδεμόνα του με δάκρυα στα μάτια

Η Sheila, το μαύρο labrador, ήταν σε πεζοπορία με την ιδιοκτήτριά της στα βραχώδη όρη της πόλης Tacoma στην Washington, όταν γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό ύψους 45 μέτρων!

Η ιδιοκτήτρια κάλεσε άμεσα το Washington State Animal Response Team, το οποίο κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, βοηθάει ανθρώπους και ζώα σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά το σκοτάδι είχε ήδη αρχίσει να πέφτει και κάθε προσπάθεια για να βρεθεί το μαύρο labrador θα έπρεπε να γίνει στο απόλυτο σκοτάδι. Οι διασώστες έφτασαν στην περιοχή αλλά ούτε οι ίδιοι δεν ήταν σίγουροι για τα επόμενά τους βήματα. Θα ήταν καλύτερα να περιμένουν το πρώτο φως της μέρας ή να ξεκινήσουν την αναζήτηση του πιθανώς τραυματισμένου ζώου αμέσως; Υπήρχε πιθανότητα το σκυλί να έχει πέσει στην παραλία, κάτω από τον γκρεμό και καθότι τραυματισμένο να κινδυνεύει από την παλίρροια!

“Στην αρχή, ακούγαμε ελάχιστα γαβγίσματα τα οποία πιστεύαμε ότι ήταν μάλλον της Sheila” γράφει η οργάνωση στο Facebook. Αυτό ήταν που τους έδωσε δύναμη να συνεχίσουν να ψάχνουν μέσα στο σκοτάδι αλλά όσο φώναζαν το όνομα του σκυλιού, τόσο τα γαβγίσματα φαίνεται να σταματούσαν. “Όταν φτάσαμε στην παραλία, με τη βοήθεια των φακών στα κράνη μας βλέπαμε λάμψεις από κουτάκια μπύρας και μερικές φορές άλλα πράγματα” προσθέτουν. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που ένας άντρας είδε μια λάμψη που αρχικά έμοιαζε να προέρχεται από σπασμένα γυαλιά αλλά ήταν σίγουρος ότι ήταν κάτι άλλο. Ήταν τα μάτια της Sheila που τον κοιτούσαν στο σκοτάδι!

“Τα πόδια της ήταν μαζεμένα μπροστά της. Πιστεύουμε ότι βρισκόταν σε αυτή την θέση από της 6 το απόγευμα που έπεσε και είχε φτάσει 2 το πρωί” γράφουν στη σελίδα στο Facebook. Τελικά οι διασώστες την μετέφεραν πίσω στο δρόμο όπου ένας κτηνίατρος περίμενε για να την εξετάσει για τραυματισμούς. Εκτός από αφυδατωμένη και εξαντλημένη, κατά τα άλλα ήταν εντάξει. “Χαιρόμαστε που καταφέραμε να τη σώσουμε αλλά η ίδια φαίνεται περισσότερο χαρούμενη που είναι ξανά με την ιδιοκτήτριά της” κάτι που εμάς μας φαίνεται απολύτως λογικό!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful