Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Τα ναρκωτικά μπορούν να αποβούν ιδιαίτερα δαπανηρά

Τα ναρκωτικά κάνουν κακό! Θα σκέφτεστε τώρα ότι το γνωρίζετε ήδη αυτό και ότι δε σας λέω κάτι καινούργιο. Το θέμα είναι όμως ότι δε μιλάω για τις απαγορευμένες ουσίες, μιλάω για τα ναρκωτικά που μπορείς να αγοράσεις από το τοπικό φαρμακείο!

Κάποιος με το ψευδώνυμο carefreedude λοιπόν, ανέβασε την απόδειξη αγοράς ενός γιακ από το Θιβέτ (Βους ο γρυλλίζων η επιστημονική του ονομασία), λέγοντας ότι ο φίλος του το αγόρασε καταλάθος από το Internet έναντι της τιμής των 3076 δολλαρίων! Για το καταλάθος βέβαια, εξηγεί ότι ο φίλος του βρισκόταν υπό την επήρεια υπνωτικών χαπιών.

Ο ίδιος που έκανε την παραγγελία εξηγεί: “Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα θέλατε να τους έχω αφήσει να το στείλουν αλλά α) οι ένοικοι της οικοδομής θα με έστελναν στο δρόμο. Το μόνο χειρότερο από το να είσαι άστεγος είναι να είσαι άστεγος ιδιοκτήτης γιακ. β) Το beagle μου, η Lucy, θα τρελαινόταν. γ) Είμαι αστροφυσικός, όχι ο Bill Gates άρα δε μπορώ να πετάξω 3000 δολλάρια για να πάρω ένα γιακ και να διασκεδάσω το Internet.”

Ευτυχώς, ο άντρας φαίνεται να κατάφερε να ακυρώσει την παραγγελία και τέλος καλό όλα καλά. Μάλλον θα αρχίσω και εγώ να διαβάζω τις παρενέργειες φαρμάκων πιο συχνά.

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful