Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Τα σούσi-ντόνατς κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους

Οι λάτρες των εκλεκτισμένων εδεσμάτων γνωρίζουν ήδη ότι υπάρχουν αρκετά διαφορετικά είδη σούσι. Το makizushi (που σημαίνει τυλιχτό σούσι), το nigirizushi (πιεσμένο σούσι), το chirashizushi (διάσπαρτο σούσι) και άλλα πολλά αλλά το σούσι-ντόνατς πιστεύουμε ότι δε το γνώριζαν μέχρι τώρα.

Η ιδέα ήταν της Sam από την Αυστραλία και ο τρόπος παρασκευής τους τώρα πήγαινε ως εξής. Αρχικά άλειψε λάδι καρύδας σε μια φόρμα ντόνατ και πρόσθεσε κρύο, μαγειρεμένο ρύζι για σούσι. Κατόπιν, το διακόσμησε με μαύρο σουσάμι, τζίντζερ, μαγιονέζα χορτοφάγων (γνωστή ως cashew), και αβοκάντο. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι υλικά θέλετε αφού ο μόνος που θα σας εμποδίσει είναι ο εαυτός σας και η φαντασία σας. (Α και η όρεξη σας για ότι βάλετε μέσα)

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, η τέχνη έρχεται σε όλων των ειδών τις μορφές και η συγκεκριμένη είναι μία οπτικά φαίνεται τόσο όμορφη, όσο και γευστική! Αναφέραμε ότι η Sam έχει 145 χιλιάδες ακόλουθους στη σελίδα της στο Instagram;

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful