Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ταίζοντας 75 αδέσποτα σκυλάκια καθημερινά

Ο Michael J. Baines ταίζει 80 περίπου αδέσποτα σκυλάκια στην επαρχία Chonburi της Ταϊλάνδης καθημερινά. Ο 48χρονος το κάνει αυτό τα τελευταία 5 χρόνια τώρα, είτε οταν οδηγάει προς το δάσος για να βγάλει βόλτα τα δικά του σκυλιά ή όταν γυρίζει σπίτι. Το μενού αποτελείται από στεγνή τροφή, ρίζι, λάδι, ψάρι ή και κοτόπουλο στον ατμό!

“Νιώθω άσχημα και θέλω να τα βοηθήσω όλα” λέει ο Baines. “Ειδικά όταν βλέπω ένα μοναχικό σκυλί που δεν ανήκει σε κάποια αγέλη, μάλλον παρατημένο από κάποιον άνθρωπο, κάτι που είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο εδώ. Πάντα έχω φαγητό και καθαρό νερό στο αυτοκίνητό μου ώστε όποτε βλέπω ένα σκυλάκι να είμαι σε θέση να το βοηθήσω.” Ο Michael παρέχει και φαρμακευτική βοήθεια όταν χρειάζεται! “Μου κοστίζει περίπου 40-50 χιλιάδες baht κάθε μήνα (περίπου 1300 ευρώ) συν έξτρα έξοδα για επείγοντα περιστατικά. Ο κόσμος μου κάνει δωρεές που μερικές φορές φτάνουν και μερικές όχι. Μέχρι τώρα έχω βοηθήσει να βρουν σπίτι 30-40 σκυλιά συν τα δικά μου 9 και άλλα 4 που μένουν με την πρώην γυναίκα μου”

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα για την δράση του εδώ | Facebook

Η ζωή είναι ωραία και αυτά είναι τα μικρά, καθημερινά παραδείγματα που το αποδεικνύουν. Αν σας άρεσε το άρθρο όσο άρεσε σε εμάς, γιατί δε το κάνετε ένα share;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful