Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Το μπλε κρασί γίνεται πραγματικότητα

Δε χρειάζεται να είσαι λάτρης των εκλεπτυσμένων γεύσεων για να γνωρίζεις ότι το κόκκινο κρασί πάει με το κόκκινο κρέας, το λευκό κρασί με πιο ανάλαφρες γεύσεις όπως αυτή του λευκού κρεάτος (ψάρι) και το ροζ(έ) με ό,τι πάει τέλος πάντων.

Καλά ως εδώ αλλά το μπλε κρασί με τι πάει; Όχι, όχι δε πρόκειται για κάποιο αστείο, το μπλε κρασί είναι πραγματικότητα λόγω της εταιρίας Gik από την Ισπανία που έρχεται να μας δώσει νέες εμπειρίες στο θέμα του ποτού. Το κρασί λοιπόν, έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Βάσκης (αυτόνομη κοινότητα στην Ισπανία) και το Azti Tecnalia επιστημονική, επιστημονική ομάδα που ειδικεύεται στην μελέτη φαγητού.

Το σκούρο κυανό χρώμα τώρα, προέρχεται από μια χρωστική ουσία που βρίσκεται στην επιφάνεια των σταφυλιών σε συνδιασμό με μπλε χρωστική βαφή, όπως εξηγεί η εταιρία στην ιστοσελίδα της. Η επιλογή του χρώματος έγινε διότι το συγκεκριμένο χρώμα αντιπροσωπεύει “κίνηση, πρωτοπορία και βάθος”. Η εταιρία είναι αρκετά καινούργια και το κάθε μπουκάλι στοιχίζει περίπου 10 ευρώ, οπότε τι περιμένετε;

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook | Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful