Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Το Πρόγραμμα Τυχαίο θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο

Δουλειές, υποχρεώσεις, λογαριασμοί. Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που μας αποσπούν την προσοχή από όμορφα, μικρά πράγματα που βρίσκονται παντού γύρω μας! Αυτό σκέφτηκε και ο φωτογράφος από την Αγγλία, Denis Cherim και πήρε απόφαση να προκαλέσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τον κόσμο γύρω τους!

Σε αυτή τη σειρά φωτογραφιών, ο Denis απεικονίζει το τυχαίο και τις ψευδαισθήσεις που βρίσκονται παντού γύρω μας στην καθημερινότητά μας με σκοπό να μας δείξει μια διαφορετική άποψη απ’ αυτή που έχουμε συνηθίσει. Δρόμοι, σπίτια, κτήρια αλλά και άλλα θέματα που ανήκουν στη φύση όπως δέντρα και ζώα είναι τα μοντέλα των φωτογραφιών του. Υπό την σωστή γωνία και απόσταση, τα αποτελέσματα των φωτογραφιών του δε φαίνονται απλώς καλά αλλά μας βάζουν να σκεφτούμε πόσο συμμετρικός είναι στην πραγματικότητα ο κόσμος μας. Το όλο εγχείρημα αρχικά ονομαζόταν “ομοφωνία για τρελούς” και προστίθονται έργα σε αυτό εδώ και έναν χρόνο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μόνο ένα μικρό δείγμα των φωτογραφιών του, απλά για να δείτε τι εννοούμε αλλά υπάρχουν πολλές ακόμα, αν σας ενδιαφέρει, στους λογαριασμούς του που αναγράφουμε παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες: Flickr | Facebook | Προσωπική Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful