Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Τόσο πολύ μας λατρεύουν τα σκυλάκια μας

Οι τετράποδοι φίλοι μας είναι γνωστό ότι είναι προστατευτικοί σε ότι αφορά την οικογένειά τους αλλά το συγκεκριμένο Μπουλμαστιφ φτάνει σε νέο επίπεδο! Ο Cyrus, δύο χρονών από το Πέρθ της Δυτικής Αυστραλίας παρακολουθεί την ιδιοκτήτρια του, Lauren Birney, κυριολεκτικά κάθε στιγμή, σε σημείο να έχει αρχίσει να γίνεται περίεργο.

“Έχω αυτή την θεωρία που λέει ότι με με παρακολουθεί μονίμως επειδή του αρέσει να ξέρει που βρίσκομαι οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή” λέει η Lauren. Συνεχίζοντας προσθέτει, “μερικές φορές δεν έχω την παραμικρή ιδέα ότι με παρακολουθεί, μέχρι που θα σηκωθώ από εκεί που κάθομαι ή να κοιτάξω στο δωμάτιο και να τον δω να στέκεται πίσω από κάποιο έπιπλο με μόνο το κεφάλι του να προεξέχει για να μπορεί να με κοιτάζει.”

Εκτός από επιβεβαιωμένος παρατηρητής, ο μικρός Cyrus είναι επίσης και δωρητής αίματος. “Δωρίζει αίμα κάθε 4 μήνες στα επείγοντα Waves εδώ στο Περθ. Σώζει ζωές άλλων σκυλιών που χρειάζονται επειγόντως αίμα!” προσθέτει στο τέλος.

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | Instagram | WAVES

Υπενθύμιση: Στην Ελλάδα, όπως πολλά άλλα πράγματα σχετικά με τα κατοικίδιά μας, η δωρεά αίματος δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη. Υπάρχουν 13 διαφορετικές ομάδες αίματος ενώ 8 αναγνωρίζονται διεθνώς. Η πιο κοινή είναι η DEA 1.1 με ποσοστό 33%-45% όλων των σκυλιών, να ανήκουν σε αυτήν. Η ομάδα δέχεται αίμα από όλες τις άλλες ομάδες όμως χρειάζεται προσοχή όταν ένας σκύλος DEA 1.1- δέχεται αίμα από DEA 1.1+ αλλά όλα αυτά είναι τεχνικές λεπτομέριες που κατά πάσα πιθανότητα ενδιαφέρουν μόνο κτηνίατρους. Σημασία έχει πως με μία κοινοποίηση μόνο, μπορείτε να γνωστοποιήσετε την μετάγγιση αίματος σε σκύλους, σε όλους σας τους γνωστούς και φίλους!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful