Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Τοξικομανές κουτάβι ξαναβρίσκει τον αστυνομικό που το έσωσε

Πέρσι τον Μάρτιο, η αστυνομία στην Καλιφόρνια της Αμερικής εισέβαλε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Μαζί με την σύλληψη του Joshua West για μεγάλη κατοχή ναρκωτικών, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα κουτάβι τον Bubba να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Το άτυχο σκυλάκι είτε είχε εκτεθεί σε αναθυμιάσεις, είτε βρήκε κάτι και αποφάσισε να φάει.

Η τύχη του Bubba άλλαξε όμως μετά από εκείνη την νύχτα, όταν μεταφέρθηκε στο κέντρο φροντίδας ζώων Orange Country αφού είχε και άλλα προβλήματα όσο ήταν υπό την επίβλεψη του Joshua. “Ακόμα και τώρα δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο πήρε ναρκωτικά” λέει ο αστυνόμος Andy Birozy. “Ήμασταν ιδιαίτερα ανήσυχοι όταν είδαμε τον Bubba σε εκείνη την κατάσταση και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να σιγουρευτούμε ότι θα λάμβανε την καλύτερη δυνατή θεραπεία. Ο Bubba τα πάει πλέον πολύ καλά και είναι πιο παιχνιδιάρης από ποτε.”

Το σκυλάκι πρόσφατα συνάντησε έναν από τους διασώστες του από εκείνο το βράδυ και δε μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του. Αν και πρέπει να συνεχίσει ακόμα κάποιες θεραπείες, υπάρχουν ήδη πολλοί άνθρωποι που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την υιοθεσία του

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful