Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Τραπεζάκι του καφέ από το παρελθόν, του Στέλιου Μουσάρρη

Σε παλιότερο άρθρο μας είχαμε μιλήσει για τραπεζάκι του καφέ αλλά όπως και αν το κάνουμε εκείνο ήταν ιδιαιτέρως επίσημο όπως επίσης και ακριβό (το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ. Οπότε σήμερα σας παρουσιάζουμαι την δημιουργία του Στέλιου Μουσάρρη από την Κύπρο, για όλους εσάς που αναπολείτε τα παιδικά σας χρόνια!

“Συλλέγω παιχνίδια, φιγούρες και οτιδήποτε άλλο νοσταλγικό από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα” λέει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του. “Κάθε φορά που κοιτάω την συλλογή μου θυμάμαι την παιδική μου ηλικία, όταν μπορούσα να παίζω για ώρες χωρίς να με νοιάζει το παραμικρό στον κόσμο. Ήθελα να επαναφέρω αυτό το αίσθημα της ελευθερίας με το Rocket Coffee Table”.

Οι πύραυλοι που κρατάνε το γυαλί, προέρχονται από την προσωπική συλλογή του Στέλιου και δεν είναι συνδεδεμένοι με το γυαλί, το οποίο σημαίνει ότι ο κάθε ιδιοκτήτης του τραπεζιού μπορεί να το προσαρμόσει αναλόγως. Αρκετές τεχνικές όπως εκτύπωση 3D, χύτευση ρητίνης και παραδοσιακά χειροποίητα κομμάτια χρησιμοποιήθηκαν για να αποδώσουν την τελική εικόνα. Ο ίδιος ελπίζει ότι “θα φέρει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των ενήλικων νοσταλγών, παιδιών και παιδιών παγιδευμένων σε σώματα ενηλίκων.”

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful