Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Τραπέζι κουζίνας εμπνευσμένο από τα βάθυ της θάλασσας

Δε θα μας αποκαλούσα ακριβώς ονειροπόλους εδώ στο Wonderful, απλά μαζεύουμε πράγματα που βρίσκουμε στο Internet, για το σπίτι που δε θα αποκτήσουμε ποτέ! Μέχρι τώρα έχουμε διαλέξει τζάκι και μια ήσυχη γωνιά διαβάσματος και σε αυτό το άρθρο θα προσθέσουμε το τραπέζι της κουζίνας στο φανταστικό μας σπίτι, ένα τραπέζι που δε μοιάζει καθόλου με όλα τα άλλα.

Το τραπέζι ονομάζεται delMare που σημαίνει από τη θάλασσα και είναι του σχεδιαστή Eduard Locota. Ο Eduard λοιπόν φαίνεται να δημιούργησε ένα τέρας μηχανικής και αισθητικής αφού το τραπέζι απ’ όποια γωνία των 3 αξόνων και αν το κοιτάξεις, θα δεις κάτι μοναδικό. Το μάρμαρο στην κάτω του πλευρά εκτός του ότι προσφέρει στο κάλλος του τραπεζιού, ταυτόχρονα προσφέρει ιδιαίτερη σταθερότητα με ένα πολύ χαμηλό κέντρο βάρους, που σημαίνει πως ακόμα και αν προσπαθήσεις να το αναποδογυρίσεις θα δυσκολευτείς πολύ.

Μπορεί κάποιοι να σκέφτεστε “εντάξει, αυτό είναι όλο;” Η απάντηση είναι φυσικά και όχι, αφού κάθε κομμάτι γίνεται στο χέρι και όχι σε κάποιο εργοστάσιο παραγωγής. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι μάρμαρο, ξύλο, λάμπες και ακρυλικό γυαλί, αφού είναι το πιο διαφανές υλικό γνωστό στον άνθρωπο. Επίσης είναι 7 φορές πιο ισχυρό από το απλό γυαλί, έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες να λυγίσει και το βάρος του είναι το μισό συγκριτικά με το κοινό γυαλί. Όπως είπαμε ήδη, κάθε κομμάτι γίνεται στο χέρι και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι κάθε τραπέζι δημιουργείται βάση των επιθυμιών του πελάτη για αυτό και η τιμή του ξεκινάει από τα 4.900 ευρώ και μπορεί να φτάσει ως και τα 15.500.

Link για την αγορά του ή απλά για να κάνετε δοκιμές πως θα ήταν το δικό σας τραπέζι μπορείτε να βρείτε παρακάτω αλλά αυτό που θα θέλαμε να σας ζητήσουμε είναι να μας στείλετε πολλές φωτογραφίες, αν αποφασίσετε να το αγοράσετε τελικά. Ακόμα βέβαια και αν δε το πάρετε, θα είμαστε ευχαριστημένοι αν κοινοποιήσετε το άρθρο στο αγαπημένο σας site κοινωνικής δικτύωσης!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful