Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Τραπέζια από ρητίνη και μάρμαρο που μοιάζουν με θάλασσα

Σε παλιότερο άρθρο είχαμε δει κάτι σχετικό (μπορείτε να βρείτε το άρθρο εδώ) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μας εντυπωσίασε εξίσου και τώρα. Ο λόγος για το τραπέζι από ρητίνη και μάρμαρο με την ονομασία Lagoon 55 που μοιάζει να έχει μια θάλασσα πάνω του!

Όπως λέει ο κατασκευαστής τους, λατρεύει να φτιάχνει κάθε φορά κάτι καινούργιο επειδή σέβεται την διαφορετικότητα των ανθρώπων. Τον χαρακτήρα τους, την προσωπικότητά τους και όλα αυτά που αντικατοπτρίζονται στα διάφορα αντικείμενα γύρω του. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, η τεχνική που χρησιμοποιεί για τα τραπεζάκια του καφέ, δε του επιτρέπει να κάνει δύο πανομοιότυπα ακόμα και αν το ήθελε!

Αρχικά παίρνει ένα κομμάτι μάρμαρο και το σμιλεύει ανά επίπεδα για να δώσει την αίσθηση του βάθους της θάλασσας και “να φέρει τη θάλασσα στο καθιστικό σας”, όπως δηλώνει ο ίδιος. Κατόπιν, εκχύει ένα ειδικό μείγμα ρητίνης που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι, διαφορετικό για το κάθε επίπεδο που σμίλευσε στο προηγούμενο βήμα. Αυτή είναι η τεχνική για την οφθαλμαπάτη της θάλασσας στο τραπέζι. Δε ξέρουμε σίγουρα για εσάς, αλλά η άποψή μας εδώ στο Wonderful είναι πως αυτά τα τραπεζάκια θα κάνουν τον μεσημεριανό σας καφέ να έχει ένα καινούργιο νόημα!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful