Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

Το να είσαι πιλότος έχει και τα πλεονεκτήματά του. Αυτό το ξέρει καλά ο Santiago Borja Lopez, πιλότος που εργάζεται για την Ecuador Airlines και πρόσφατα μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος από το κόκπιτ του. Οι φωτογραφίες του απεικονίζουν τα καιρικά φαινόμενα τα οποία συναντάει στις πτήσεις του και το πως αυτά…

Το να είσαι πιλότος έχει και τα πλεονεκτήματά του. Αυτό το ξέρει καλά ο Santiago Borja Lopez, πιλότος που εργάζεται για την Ecuador Airlines και πρόσφατα μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος από το κόκπιτ του.

Κάθε ζευγάρι θέλει έναν εντυπωσιακό γάμο αλλά ο 35χρονος James Sisson και η 32χρονη Ashley Schmeider από την Καλιφόρνια ξεπέρασαν τους πάντες.

Ο Eric Lafforgue πρωτοπήγε στην Βόρεια Κορέα το 2008, σε μια εποχή που δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα με κάμερες στην χώρα.

Οι φωτογραφίες του Yota Yoshida είναι κάτι που μάλλον δεν θα περιμένατε από την πιο πολυπληθή μητροπολιτική περιοχή του κόσμου.

Ο Zack Seckler είναι ένας 37χρονος φωτογράφος που γεννήθηκε στην Βοστώνη αλλά πλέον ζει και εργάζεται στα προάστια της Νέας Υόρκης.

Το 2009, ο καλλιτέχνης της street art Swoon και μερικοί φίλοι του πήγαν στην Biennale της Βενετίας πάνω σε μια σχεδία φτιαγμένη από σκουπίδια της πόλης τους, της Νέας Υόρκης.

Ο Alexander Petrosyan είναι ένας Ρώσος φωτογράφος που πέρασε χρόνια εξερευνώντας και φωτογραφίζωντας την ζωή στην Αγία Πετρούπολη.

Κάθε χρόνο, μετά τις πρώτες ανοιξιάτικες βροχές, τα καβούρια ξεκινούν από τα γύρω δάση το μεγάλο τους ταξίδι προς τη θάλασσα.

Το νέο πολυτελές τρένο Shiki-Shima θα ξεκινάει από το Τόκυο με κατεύθυνση τις επαρχίες Hokkaido, Tohoku και Koshinetsu.

Στην Ταϊλάνδη διοργανώνεται ένα πρωτότυπο όπου στρώνεται τραπέζι και ετοιμάζεται ένα πλούσιο γεύμα για τις μαϊμούδες που ζουν στην περιοχή.

Ο Mike Meyers είναι ένας φωτογράφος που ζει και εργάζεται στο Σικάγο.

Μόλις μερικούς μήνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας οι εγκαταστάσεις ρημάζουν.

Το Burning Man είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό φεστιβάλ.

Η Ιαπωνία είναι μια από τις πιο συναρπαστικές χώρες του κόσμου που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος.

Ο Marco Lopez, ένας 17χρονος φωτογράφος από την Ελβετία κατέγραψε πριν μερικούς μήνες αυτές τις μαγευτικές φωτογραφίες.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πηγαίνεις μια βόλτα με τον καλύτερο σου φίλο και αυτή η γυναίκα το ξέρει πολύ καλά.

Η Evgeniya Gor είναι μια αυτοδίδακτη φωτογράφος από την Αστάνα, την πρωτεύουσα του Καζακστάν.

Ένα μικρό ψαροχώρι της ανατολικής ακτής του Καναδά πλυμμήρισε με τουρίστες που κατέφθασαν για να δουν ένα παγόβουνο 45 μέτρων που φαίνεται από τις ακτές του.

Ο Γάλλος φωτογράφος Normann Szkop τράβηξε αυτές τις εναέριες φωτογραφίες από την Ολλανδία.

Προηγούμενα
Επόμενα