Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ζευγάρι από την Ρωσσία υιοθετεί αρκουδάκι και 23 χρόνια μετά είναι ακόμα μαζί

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το Internet έχει διάφορα αξιοπερίεργα που με μία σύντομη έρευνα, καταρρίπτονται ως αναληθή ή και παραποιημένα σε πολύ μεγάλο βαθμό οπότε ήμασταν αρκετά επιφυλακτικοί σχετικά με τον αρκούδο Stepan και τους 2 Ρώσσους που τον υιοθέτησαν όταν ήταν μόλις 3 μηνών και ορφανός, την Svetlana και τον Yuriy Panteleenko από την Μόσχα.

23 χρόνια μετά την μέρα που βρέθηκε από κυνηγούς σε ομολογουμένως πολύ κακή κατάσταση, ο Stepan πλέον έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας αξιαγάπητος αρκούδος που λατρεύει να βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιου (το κατά δύναμιν) και να βλέπει τηλεόραση με τους ανθρώπους του. “Χωρίς να υπερβάλλω αγαπάει απίστευτα τους ανθρώπους και είναι πολύ κοινωνικός, αντιθέτως με αυτά που πιστεύουν οι άνθρωποι. Δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το στόμα του για να μας δαγκώσει, ούτε καν στο παιχνίδι” λέει η κυρία Panteleenko.

Ο Stepan τρώει 25 κιλά ψάρια, λαχανικά και αυγά κάθε μέρα αλλά διατηρεί την σιλουέτα του χωρίς κανένα πρόβλημα λόγω της αγάπης του για τη μπάλα. Βέβαια σαν δεύτερη ενασχόληση έχει και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και για διάφορες ταινίες κατά καιρούς!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful