Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ζευγάρι υιοθετεί αδέσποτη γάτα και βλέπει ότι δεν είναι σα τις άλλες

Όταν η Sara Nozaki και ο σύντροφός της Grant Olson υιοθέτησαν τον Wilbur, τον αδέσποτο γάτο, δεν είχαν ιδέα ότι ένας μικροσκοπικός άνθρωπος ήταν παγιδευμένος μέσα του. Εντάξει, ίσως και να υπερβάλλουμε λίγο σε αυτό το σημείο, πάντως το ζευγάρι σίγουρα δεν ήξερε ότι ο Wilbur κάθεται συνήθως σαν άνθρωπος!

“Ο Grant έτυχε να κοιτάζει την πλατφόρμα Reddit όπου είδε την εικόνα του Wilbur και την ανακοίνωση που την ακολουθούσε να λέει ότι ο γάτος βρέθηκε και αν ανήκει σε κάποιον. Ο Grant για πλάκα απάντησε πως αν δε βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, ίσως και να μπορεί να τον πάρει ο ίδιος. Δύο ημέρες αργότερα ο Wilbur πέρασε το κατώφλι του νέου του σπιτιού” λέει η Sara. Ο Grant από την πλευρά του λέει ότι είτε ο κορμός του Wilbur είναι πολύ μεγάλος, είτε τα ποδαράκια του είναι πολύ κοντά οπότε και κάθεται περίεργα επειδή απλούστατα έτσι τον βολεύει.

Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να πούμε ότι ο Wilbur έχει κερδίσει σίγουρα μια θέση στο group Σατανισμός και Γάτες και του ευχόμαστε τα καλύτερα στο καινούργιο του σπίτι!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful