Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ζωντανό κόσμημα που μεγαλώνει όσο το φοράς

Σε παλαιότερο άρθρο είχαμε δει λουλούδια πάνω σε ποδήλατα (εδώ) και λουλούδια μέσα σε γλυφιτζούρια (εδώ) οπότε και θεωρήσαμε ότι το θέμα των λουλουδιών, δεν είχε να μας προσφέρει κάτι άλλο! Η ανθοπώλης και πλέον καλλιτέχνης Susan McLeary λοιπόν, έρχεται να μας δείξει πόσο άδικο είχαμε προσφέροντας ζωντανά κοσμήματα, δηλαδή κοσμήματα με ζωντανά λουλούδια προσαρτημένα πάνω τους.

Το κάθε λουλούδι είναι προσεκτικά επιλεγμένο ώστε να ταιριάζει με το εκάστοτε κόσμημα και μπορεί να μεγαλώσει για 2 εως και 4 εβδομάδες. Η Susan προτείνει μετά το πέρας του παραπάνω χρονικού διαστήματος το λουλούδι να μεταφερθεί σε γλάστρα ώστε να το κρατήσετε για πολλά χρόνια ακόμα ενώ μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε το κόσμημα κανονιικά, για αυτό και υποστηρίζει ότι είναι ιδανικό δώρο για γάμους!

Επίσης αναφέρει ότι ανθοπώλης έγινε τυχαία. Αυτό που έκανε αρχικά ήταν να σχεδιάζει κοσμήματα σα hobby, ώσπου μία μέρα της ζητήθηκε από μία φίλη της να σχεδιάσει τα λουλούδια για τον γάμο της και τότε ήταν που κατάλαβε τι ακριβώς ήθελε να κάνει στη ζωή της. Τα λουλουδο-κοσμήματα είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία που η ίδια αποφάσισε να αρχίσει να τα πουλάει στο Internet, στο σύνδεσμο που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες: Etsy | Ιστοσελίδα | Facebook | Instagram | Twitter
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful