Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

2χρονο αγοράκι που αφέθηκε να πεθάνει, φαίνεται να τα καταφέρνει πλέον αρκετά καλά

Το 2 χρονών αγοράκι από την Νιγηρία που εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά του επειδή το υποψιάστηκαν για μαγεία, έζησε μόνο του για οχτώ ολόκληρους μήνες ώσπου στις 31 Ιανουαρίου ο Hope (το όνομα το παιδιού, στα ελληνικά “Ελπίδα”) σώθηκε από την δανή Anja Ringgren Loven η οποία ξεκίνησε να θεραπεύει την κατάστασή του.

Μόλις μέσα σε 8 εβδομάδες η κατάσταση του Hope δε θα μας έκανε με τίποτα να φανταστούμε τι είχε περάσει! Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, ο Hope πλέον απολαμβάνει πλήρως την νέα του ζωή δίπλα στους 35 καινούργιους αδερφούς και αδερφές του, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να τον φροντίσουν. Παίζουν μαζί του, του κάνουν μαθήματα και γενικά φροντίζουν να είναι ασφαλείς και να δέχεται όση αγάπη δε δέχτηκε από την βιολογική του οικογένεια!

Δυστυχώς, ο Hope έχει την πάθηση υποσπαδία, μία εκ γενετής δυσμορφία που σημαίνει ότι η ουρήθρα καταλήγει  κάπου κατά μήκος του πέους ή είτε ακόμα και στη βάση του. Αν θα θέλατε να βοηθήσετε τον Hope και άλλα εγκαταλελειμμένα παιδιά στη Νιγηρία, μπορείτε να κάνετε μια δωρεά ακολουθώντας τον σύνδεσμο παρακάτω

Περισσότερες πληροφορίες: Ίδρυμα για βοήθεια και μόρφωση παιδιών από την Αφρική | Δωρεά

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful